Present till mig själv ✨

Fick hem mitt älskade linne för några dagar sen. Har velat ha den i några månader och nu så lyckan är stor! Det sitter verkligen jätte bra, å jag älskart! 


Nextstop; skogås

Eller är faktiskt redan framme. Slutade tidigare och satte mig och försökte plugga, men ärligt psykologi på en fredag eftermiddag? Det funkar inte riktigt så. Så nu sitter jag och myser i Skogås istället. 



Next stop; weekend

Hallådär!
Veckan rullade på som tusan och det är redan fredag imorgon. Kan delvis bero på att jag hade z-dag och var inprincip ledig om man bortser från paddlingen (?) jag hade. Idag är det inställd träning vilket betyder; plugga arslet av sig så man kan ta helg ordentligt imorgon. 
 
Som jag sa förut så är det premiär i båda serierna denna helg och jag är så galet taggad på att få sätta på mig tröjan och lira lite, ska ju dock inte ljuga och säga att jag inte är väldigt nervös också för det är jag! Får släppa innebandyn för en sekund och fokusera på psykologin, haade!
Ungefär sähär har min säng sett ut senaste dagarna, plugg överallt!

Veckoslut

Hola!
Helgen rann i vägen snabbare än någonsin kändes det som. Spenderat inprincip hela dagarna i en innebandyhall för att kolla på när lite härligt folk lirade. Känns verkligen att innebandy säsongen börjar dra igång på riktigt och nästa helg väntar seriepremiär med den röda tröjan i både dam och juniorserierna, är faktiskt riktigt taggad.
 
Utöver innebandyn så kommer nästa vecka bli aningen stressig, har tre inlämningsuppgifter att skriva och innebandy näst intill varje dag nu. Ska alldeles strax krypa ner i sängen så att jag orkar upp i tid imorgon!
Jag och Elin var även förbi grönan en snabbis i fredags för att kolla Shawn Mendes mini-konsert, grabbens röst är alldeles för mysig, medan folket runt omkring inte var det..
 

Rix fm festival 2015

Gillar hur Rixfm lyckas få dit så pas bra artister varje år, lite av en tadition för mig! videos finns på youtube ifall att du är sugen! :)

RSS 2.0