Spend a little bit of my time with you

Hallå där!
Jag har varit lite off på sistone men det beror på att jag har haft fullt upp sedan i fredags, tänkte ta det lite kort. Kellie kom hit i fredags vi umgicks med Niclas och senare även Simon hela kvällen, käkade donken och var hemma hos Niclas och spelade fifa. Kellie sov hos mig den natten och drog runt ett tiden dagen efter då jag mötte upp Isabell och vi lämnade ut lite CV:n samt åt lunch i centrum. 
 
Kvällen spenderades tillsammans Miranda och grabbarna bus hemma hos Ludde, det var en galet nice kväll och jag hade sjukt kul med mina friendos. Vaknade upp dagen efter och det var att tagga semifinal mot Täby, vann den på sudden med 3-2 och ni förstår nog inte glädjen, helt sinnes äntligen final igen!
 
Hela förra veckan var konstig, var helt slut hela veckan dåligt med sömn och så men tog mig igenom den, de två störta händelsena var Bieber som jag var på i tisdags och det var helt sjukt, skriver mer om det senare och sedan även finalen i lördags. Ska ta tag i uppdateringen lite nu, puss!
Min hand är konstig och jag är sjukt trött, hejdåå!

Everybody is screaming, do it! But honestly? I can't..

Hej älsklingar! Kände att jag var väldigt söt och snäll med min rubrik. Tre dagar av denna vecka är över och jag har ägnat alla tre dagar åt skolan och plugg, får göra allt plugg efter skolan eftersom att jag har noll fokus i skolan vet verkligen inte varför, suck orkar ej med det här måste ta tag i mig själv, säger jag men det blir seriöst aldrig gjort, kul med plugg verkligen.. 
 
Påtal om det så sitter nere i mitt kök och har precis pluggat klart för dagen, ska ta och stänga ner alldeles strax ska bara skriva klart inlägget, behöver få all sömn jag kan få nuförtiden, klen? Javisst! Har en hel del bra saker att se fram emot så lika kanske kan se det som motivation istället? Vem vet. Tänkte inte uppehålla er mer med allt mitt snackande om plugg, tror ni får tillräckligt med sådant i eran egen vardag faktiskt. Men vi hörs sötisar, puss!
 
OBS! Jag är väldigt sur för att AIK förlorade idag på övertid, hur långtid ska det ta innan första segern? Hata malmö, hata domarn, hata fotboll.. Kul med sport? Nix.

I want it that way

Hallådär!
Helgen gick fort som bara den och trots att jag inte gjorde jätte mycket speciellt så har den varit riktigt bra. Fredagen med underbara människor. Vaknade upp hos Miranda i lördags och vi degade hela dagen framför film och innebandy, SM finalerna. Drog hem senare på kvällen och ut på en lång promenad, hämnade någon stanns i Väsby och upptäckte att det var en bit hem. Skulle avrunda kvällen på ett lugnt sätt men det blev allt annat är lugn. 
 
Efter en kaos morgon på söndagen så spelade vi kvartsfinal i innebandyn, vann matchen med 5-2 och så nu taggar vi semifinal på söndag mot Täby, nervöst, javisst! Spenderade resten av dagen med Niclas och vi kollade innebandy och fotboll på tv innan vi gick drog till Sam's tillsammans med Miranda, August, Eldh, Junior och Jonte, ett bra avslut på helgen alltså. Nu sitter jag i skolan och har franska, hatar franska fattar ingenting och kan ingenting så får ingenting gjort, damp.. jaja vi hörs när vi hörs, puss!

I dont know who I am anymore

Hejhejhallå!
Min helg har bara startat men känns samtidigt som att den är över när som helst, jobbig känsla det där. Jag ligger iallafall hemma hos Miranda brevid henne i hennes säng. Klockan tickar på men ingen av oss verkar ha någon större lust till att sova, vet inte om det finns någon direkt anledning men det här är väl mysigt det med. 
 
Följde med Miranda hem ett litet tag efter skolan och fick litre överraskane mer plugg gjort än på de senaste tre dagarna. Mötte sedan upp Joel vid stationen och vi drog till mig för att spela lite mariokart, han vann första gången och jag vann andra, lite sisådär halvjämt trots allt, kul grej. När vi var klara packade vi ihop våra grejer och begav oss till Eldh tillsammans med resten av folket Miranda, Jonte, Niclas, Ludde och August, vi hade en trevligt kväll där vilket man alltid har med de människorna. Nu har vi slutat upp här jag och Miranda och vi ska väl fortsätta med att göra ingenting, sådant vi är bra på, man kan säkert hitta på lite små roliga saker med det med. Vi hörs senare idag antar jag, puss!

If you didn't believe

Godmorgon!
Om man nu kan säga det nu, sitter i skolan på dagens andra lektion trodde jag skulle ha nationella NO-labb men tydligen inte, blev att jobba med tekniken istället som jag nyss börjat på och som ska in idag, bra jobbat Michelle, har ändå fått en del lektioner på mig, vad fuck is happening? Nej men helt ärligt har ingen koll på något med skolan just nu så måste ta tag i det på riktigt snart, gäller att hitta motivationen fort som attans!
 
Är iallafall fredag vilket man inte direkt tackar ner till, ska bara ta mig igenom några överskattade lektioner och sedan är det helg, så galet skönt. Planerna är att jag ska träffa Joel vi ska spela mariokart, sånt som man gjorde när man var yngre på min otroligt moderna gamecube, haha det kan bli skoj kan man ju alltid hoppas iallafall. 
Ska ta och försöka få något gjort så vi höres, puss!

Vissa saker kanske dödar mig men jag vet att det kommer fixa sig

Hejpåer!
Det är redan torsdag och den här dagen har varit en mardröm, inte fått något gjort. Hade hål i ca. tre timmar men märkte det efter en och en halv så fick bara en liten rast. Drog iallafall till centrum med några härliga människor från min klass och käkade, sedan var det snabbt som bara den tillbaka för att ha mentorstid, har inte gjort annat än att kolla pll och flama, så duktig.. eller inte. 
 
Följer med Miranda hem efter skolan och vi ska plugga lite innan vi ska bege oss på träning, hoppas på att få något gjort och att träningen ska gå bättre än vad den gjorde igår annars blir det kaos. Är allmänt sliten just nu så har knappt ork till att sitta framför datorn så försöker blogga när jag kan, puss så länge!
 

The taste of love is bittersweet

Hejhejhallå!
Skoldagen rullar på och jag har sista lektionen innan lunch bestående av franska. Ett av de tråkigaste ämnena och det är galet svårt att koncentrera sig speciellt när man är hungrig. Iallafall idrottslyftet är över nu så har mer tid än vanligt efter skolan vilket är rätt skönt, kanske hinner få lite mer gjort så att jag kanske får en sekund över att andas i allt detta skolarbete och tränande, är rätt sliten efter lovet då man halvt vände om dygnet. 
Har inget att skriva nu så ska väl försöka arbeta lite, puss!

You will never get the same chance again..

Hej kompisar!
Sitter i skolan och har precis haft matte lektion, tror jag har NO nu och sedan SO innan jag slutar för dagen, då blir det fort hem för att äta lite och packa ihop innebandysakerna och bege sig på träning, behövs ordentligt fokus nu sista veckan inför slutspelet i helgen, börjar redan bli nervös. 
 
Var ju på AIK - Syrianska igår och det var galet nice, arenan var sjukt mycket större än vad jag hade förväntat mig  så det var ganska mäktigt, det enda som saknades var att AIK skulle göra mål också. Matchen slutade 0-0 där andra perioden tyvärr var rätt seg att kolla på. Isabell följde med mig till donken efteråt och sedan bar det hem för att plugga lite inför denna skolvecka, sickt mycket står på schemat så det är bara att kämpa, vi hörs!

Night


Mitt lov

Lovet lider mot sitt slut igen och jag har hunnit med en hel del spenderade två nätter hos Miranda då vi drog lite yolo's och hade det galet kul. Hann även dra på träning tisdag, onsdag, torsdag. Efter torsdagsträningen(arna) med tanke på killarnas träningar, så drog vi ett gäng bestående av mig, Miranda, Eldh, Joel, Niclas, August och Jonte hem till Eldh för att ha fifakväll, hade de grymt kul, vilket man alltid har med de människorna. 
 
Fredag kvällen spenderade jag med Emelie, vi drog till centrum ett litet tag sedan till pizzerian där vi käkade sallad och sedan drog vi till prisXtra och tillslut hem till mig för att kolla film, sådär lagom mysigt. Upp tidigt igår för att kolla på killarnas andra kvalmatch till slutspelet som den vann med 7-4 följde med Miranda hem efter den och degade lite och sedan hem till Niclas där jag spenderade min natt. Upp tidigt idag också för att kolla på grabbsens kvartsfinal som såklart skulle vara mot ett av de bästa lagen, Rotebro var dock bättre men satte inga bollar i mål så det slutade med 3-1 efter sista målet i öppen kasse. 
 
Är hemma nu igen och ska fixa mig lite, käka och städa rummet innan jag möter Isabell och vi drar iväg på match,  AIK - Syrianska står på schemat och jag är galet taggad, men har en del att fixa nu så hör av mig senare puss!

Morgon promenad!


Take a look in the mirror

Hejhejhallå!
Veckans första dag var igår och den blev trots allt väldigt bra. Drog ut på en jogging tur med Miranda på morgonen innan det var att skynda sig hem för att äta, duscha och fixa sig innan jag och Isabell åkte en sväng till Kista. Hann inte så mycket egentligen men kolla lite i affärer och åt innan vi åkte vidare till Silverdal för att se på när killarna vann sin första kvalmatch, trogen supporter här!
 
Vaknade upp runt elva och har sedan dess inte gått länge än fram och tillbaka till och från toan idag, har legat och dragit mig i sängen hela dagen med min fina dator framför mig, känner att jag inte har så mycket med liv alltså. Har precis satt igång lite musik och så ska ta och börja göra mig i ordning lite så jag inte sitter som ett mongo instängd i mitt rum hela dagen, måste göra lite nytta. Ska slänga in en tvätt och käka lite, så skriver när jag har något mer intressant att skriva, puss så länge!

Sometimes I wish I was someone else

Hejhej kompisar!
Var som sagt på middag hos mormor och morfar igår, var galet gott och som vanligt så kommer man hem med magen fullproppad med både mat och fika. Kellie följde med mig hem hon spenderade natten här och vi gjorde väl inte mycket, pratade en hel del, åt godis och spelade lite, inte träffat henne på ett bra tag så det var skönt och behövdes verkligen. Har duschat precis och kollat lite PLL så ska avrunda kvällen och krypa till korgs nu, hoppas alla har haft en bra dag, kram på er!

RSS 2.0