Grannar...


Nu sitter jag hemma hos Maja och grannarna och kidnappar hennes dator, hehe vad busigt...
Jag antar att jag kommer att vara här till halv elva då jag ska hem ett tag och umgås med familjen innan jag åter igen kommer att umgås med mina underbara grannar :)

Jag och Maja ska ta och leta upp ett spel som jag vill spela, mohhahaha ad jag är elak jag bestämmer ju alltid jämt och ständigt.


Take a shower...


Sjukt gammal, någon vecka och några dagar
innan nyår förra året.. HAHA !
Har inte börjat göra mig i ordning för nyår än...
så jag hade tänkt att skriva ett inlägg innan jag duschar och sedan gör mig klar.

Har inte gjort så jätte mycket den senaste timmen förutom att försöka fixa min design och det har väll gått sådär men nu är den klar och jag tänkte slänga upp den som en present ungefär.

Fortsätt komentera frågestunden längre ner, kram Michellem :)


Jag har tråkigt...


Som rubriken har säger har jag tråkigt, jag försöker fixa en ny design till årskiftet men det vill inte riktigt fungera som jag vill, suck !

Skulle egentligen åka och träffat Miranda och Oscar men det blev inte så, så jag antar att jag ska börja göra mig i ordning och kila över till grannen snart.


Vääärsta mardrömen...


Love you babe, fin solbränna ! :)
Hahahhahah !
Jag berättade för Kellie om min mardröm och tror ni inte att hon dör av garv jodå. Just nu gör jag inte så mycket kollar runt på facebook och smsar med rolia personer. Ska väll ta att börja byta om inte till nyårs kläder än men lite annat än pyjamas och morgon rock, det som är så mysigt.

Tycker att alla ska försöka komma på en fråga till min frågestund längre ner, jag ska försöka svara på frågorna snart, så fråga på i slutspurten ! :)

31 December 2010


Jag älskar dig syster, föralltid !§
Och det är sista dagen på året...
det känns kul men samtidigt ledsamt, under detta år har man gått igenom så otroligt mycket man har förändras vågat ta nästa steg och allt det där. Men som alla minnen storvreta, mitticupen, gothia, humelsta och allt kul man har gjort med familjen. Mer om det senare.

Nu har jag iallafall klivit upp för dagen och jag ska snart gå äta lite frukost, sedan vet jag inte vad som händer jag åker väll för att träffa någon under dagen om jag inte följer med mamma och familjen någon stanna vi får se. Kvällen kommer vi iallafall spendera här hemma hur mysigt som helst och senare antar jag att jag kommer vara med grannen.
P.S Glöm inte frågestunden längre ner, ska svara på frågorna snart.

Maaaja ! :)


Jag vill ha ett nintendo ds...
för min systrer låter inte mig få spela på hennes för tillfället, jag som är så otroligt duktig på det ju.

Sitter just nu och kollar på någon film på tv och den är väll helt okej, funderar på att gå över till Maja och umgås lite med henne. Vi har inte vart med varandra så mycket på sistone så det kan bli kul !


Skridskor...

Denna dag har förändras helt...När jag vaknade ringde pappa mig och skulle berätta en sak så han fick prata med mamma och dom beslutade att jag skulle stanna hemma, och så smsar Maja mig så nu ska jag och min syster följa med deras familj för att åka skridskor..

Ska väll ta och göra mig klar...så att vi kan åka så snabbt som möjligt, hejdå ! :)

Nintendo DS


God morgon,
denna morgon ser ut som dom flesta andra mornar här. Vi går ner äter frukost och sätter oss framför datorn samtidigt som vi turas om att spela Super Mario på min systers Nintendo DS.

Vi skulle egentligen åkt till pappa idag runt två tiden men det hände lite saker så nu ska vi inte det så troligtvis kommer vi även vara hemma under nyår så hoppas på att något skoj händer då.. Nu smsade Maja så jag ska ta och göra mig i ordning och sedan gå över till henne eller så tror jag..


At four times...


Jul,jul strålande jul... Fotad av: Mig ll Utrustning: Mobilkamera Copyright !
Nu har jag spenderat alla mina dagar i ett köpcentrum, vissa dagar längre andra kortare...
Jag, Miranda och Elinor gjorde oss klara och runt halvfyra tiden tog jag och Elinor tåget till Sollentuna och bussen vidare till Stinsen medans Miranda tog tåget hem.

Jag fick med mig ett fint halsband med en nyckel på tycker att det var lite gulligt faktiskt och som jag lovat så ska jag strax lägga upp alla bilder på det jag köpte igår plus halsbandet då.


Svenskafilmer...


Lite suddig, men söt bild ! :)
God morgon ! Nu har jag, Miranda och Elinor vaknat och sitter och kollar på tredje film I taket lyser stjärnorna.
Känner att jag är rätt pigg trotts att jag faktiskt var uppe halva natten, ett under att jag inte somnade. Haha just nu sitter jag och stör mig på filmen på dom idioter som är med och när hon för bort sig.. hehe.

Vi har väll inge större planer för dagen utan vi tar det som det kommer och får se vart det leder, förhoppningsvis kommer vi iväg någon stanns iallafall.

Jag har tråkigt...


Miranda är gullig ! :)
Miranda ligger brevid mig och Elinor sitter på henne och masserar, jätte mysigt ! ;)
Jag har inte så mycket för mig just nu så jag bloggar lite grann, tror däremot inte att någon sitter uppe och läser det såhär mitt i natten men då har ni ju iallafall något till imorgon.

Vi har som ni kanske förstått inte gått och lagt oss än, men jag är ganska trött så antar att det blir sängen för mig strax, God natt ! :)


Svar på komentar...

Mathilda om REAREAREA !:
kan du visa grejerna su köpte på bloggen?? :)
kram

Svar:
Ja det är klart att jag kan,  just nu kan jag inte eftersom att jag inte är hemma men jag ska försöka lägga upp det så fort som möjligt när jag kommer hem imorgon, tack för komentaren kram ! :)

Hiphiphora...


Elinor sjukt sööt ! :)
Sitter hemma hos Elinor med Miranda brevid mig..
och som ni kanske förstår så ska vi sova här och vi sitter för tillfället och kollar på hip hip hora. Vi var nere vid Norrviken station en snabbis för att köpa en pizza åt mig, hehe jag var hungrig.

Jag bloggar mer imorgon när jag vet lite mer om vad som händer, nu slutade filmen och vi ska väll ta och sätta igång förortsungar och sedan så småning om börja krypa oss till korgs, :)
God natt ! :)


REAREAREA !


Såå fina, slänger upp bilder från det jag köpt senare. P.S Glöm inte frågestunden längre ner !
Hihi det är rea och Michelle har varit och shoppat tillsammans med Miranda, Madeleine och Elinor idag, tack för en underbar dag tjejer !  Har spenderat så gått som hela min dag på stinsen och Sollentuna centrum. Jag och Madeleine tog sjutton över tolv tåget till Sollentuna och Elinor hoppade på samma tåg fast i Norrviken. Sedan mötte Miranda oss när vi kom till stinsen där vi även träffade min pappa.

Jag har iallafall fått med mig en del plagg hem därav endast två av dom var på rea, helt sjukt. Men där försvann iallafall sexhundra kronor ur handen och sexhundra kronor ur mina presentkort, dam..

Näsblod...


Eskilstuna zoo i sommras har jag för mig.. Fotad av: Mig ll Copyright !
Satt och kollade igenom min blogg och tänkte precis börja skriva ett inlägg... Då jag började blöda näsblod, kuul !Har iallafall spenderat mesta dels av min dag hemma hos mormor och morfar och spelat på min systers nintendo ds. Var även på stinsen en snabbis och bytte min innebandy klubba så nu har jag en sprillans ny som inte är konstigt vinklat, great !

Ska försöka få med Miranda dit för tredje gången för hennes del. Jag hade tänkt att kolla på lite kläder oavsett om det är rea eller inte jag är lite köp beroende just nu och jag har ju faktiskt pengar som jag ska lägga på sådant.

Seeg...


Saknar dig Maja ! <3
Har varit lite seg och inte gått in i duchen än men ska göra det nu. Min syster sitter på mitt golv med min kortlek. Hon säger att hon ska göra som dom på minuten och blåsa bort alla kort utan det sista.

Imorgon har jag väll inga större planer för dagen, antinge åker jag med Miranda till stinsen en snabbis för att byta min klubba och kolla på lite kläder och sedan för att kolla på min/damlagets träning. Eller så åker jag med mamma till mormor och morfar för att ge julklappar och så vi får se vad som händer. Men nu ska jag iallafall gå in i duschen och sedan gör mig i ordning, God natt ! :)

P.S glöm inte frågestunden längre ner ! :)

SKHLM !


Har spenderat min eftermiddag i Skärholmen...
Tillsammans med Kellie köpte inte så mycket eftersom att det var en himla röra och man knappt hittade något plus att jag glömde min plånbok kvar hemma haha jag är duktig tycker ni inte ? :)

Just nu sitter jag och kollar på nystarten av minuten som visas på ettan och det är väll ganska kul, kan rekomendera det för folk som gillar att se andra utmaningar som är jaa... ganska udda. Nu ska jag iallafall ta mig in i duschen så att jag får duscha av mig lite, glöm inte fråga stunden, kram Michelle ! :) ♥

FRÅGESTUND !


Mellandagsrea...


God morgon ! Annan dag jul idag och min gammel mormor fyller år tror faktiskt inte att vi ska åka och fira henne inte vad jag vet iallafall vi står ju inte varan så jätte nära Grattis iallafall då.

Idag är det REA REA REA...
och jag är superdupermegaglad för jag vill verkligen åka och shoppa lite grann idag iallafall. Ska försöka göra mig i ording så fort som möjligt och ringa Kellie men det går inte så fort när jag fastnar framför allt kul :)

Tätt inpå...


Fotad av: Mig ll Utrustning: Mobilkamera ll COPYRIGHT !
Känner att jag lägger in fyra inlägg väldig kort inpå varan men jag har en otrolig huvudverk så jag orkar inte vara uppe mera nu. Hoppas alla har haft en bra dag, God natt ! :)

Sjugofyra...


Detta är då den sista luckan ur min julkalender som innehåller en frågestund så från och med nu kan ni fråga på hur mycket ni vill och jag ska försöka avslutade den någon gång runt nyår. Jag kommer även att försöka blogga lite dådå emellan åt.

Så nu fråga på om vad ni vill och jag lovar att svara så ärligt jag kan,
tiden börjar nu !

21, 21 och 23

21.
299 kronor Gina Tricot

22.
149 kronor Gina tricot (snyggt med ett svart skärp till tycker jag).

23.
99 kronor Gina tricot

Juldagen...


Den 25/12-2010 och jag känner mig helt slut i kroppen. Jag trodde egentligen att denna dag skulle bli upprymd och att massa saker skulle hända men helt ärligt har det varit en riktigt lugn dag med en massa spel. Kanske rätt behövligt med tanke på hur trött jag faktiskt är.

Nu sitter jag faktiskt framför min dator med mitt fina nya "databord" och försöker skriva dagens andra inlägg, ska även slänga in dom sista luckorna som aldrig blev av, just look !

Jul !

Det är som alla redan vet jul nu och därför har jag inte riktigt kunnat... blogga som jag ska. Det har varit så mycket så att jag helt inte hann att blogga men nu är jag tillbaka och ska troligtvis blogga som vanligt kanske lite sämre uppdatering fortsätt läsa så fortsätter jag med uppdateringen. :)

Denna dag lär väll bli en ganska så lugn och tråkig dag, inga affärer har öppet och jag som egentligen vill träffa Kellie och göra något, bio eller shoppa vilket som faktiskt !


Höguppdatering...

Försöker att hålla så hög uppdatering som jag kan just nu... Eftersom att jag ska till pappa nu. Sitter för tillfället på hans jobb och snor hans dator fast jag inte får och självklart skvallrar min syster ! ):


Jagälskardig ! <3


Jagälskardigföralltid !§
Tänkte vara duktig och blogga en gång till innan det är dags att ge sig av. För tillfället är jag ganska snorig, har ont i huvudet och lite hostig men det funkar.

Ska börja samla ihop mina saker jag ska ha med mig till pappa eftersom att vi ska fira  jul i förväg där. Men har brottom nu så hinner inte blogga hejdå <3

22 december 2010


Jag ska försöka få in lite finare bilder eller iallafall nyare till julen.. <3
God morgon...Sitter i min bäddsova ganska trött och fortfarande snuvig och hostig. Jag hoppas på att det här går över snart så att jag kan ha en rolig jul som jag brukar ha utan att insjukna i andra sjukdommar eller så.

Det är iallafall den 22 deceomber idag och jag ska åka till pappa för att antagligen fira någon sorts jul med familjen där borta. Dom har någon överaskning på gång säger dom, vi ska få det istället för julklappar så vi får väll se hur det går..

Kellie tröttar ut mig ! :)


Grattis syster yster jag älskar dig, föralltid det vet du ! ♥
Haha känner mig halvt drogad just nu... medans Kellie sitter och berättar om sina fina historier till mig, vi har en del att snacka om eftersom att vi inte träffats på länge.

Idag fyller ju min lillasyster två år men även min låssas syrra fyller år grattis till er ! Nu ska jag försöka sociala mig med Kellie lite grann innan hon ska hem, känns som att dom ska övernatta här eftersom att jag känner mig näst in till drogad. Aja ska försöka göra mig lite klar för sängen och prata det sista med Kellie, God natt !


Julloooooooooov !

Äntligen jullov kan man väll ta och säga... Fick jullov runt halv två idag då jag drog hem till Miranda lite och runt halv tre åkte, jag, Miranda och Isabell till stinsen för att handla en del av dom sista julklapparna. Men självklart glömmer jag två stycken jippie, jag som bara har furtio kronor kvar av mina femhundra..

Nu firar vi iallafall min syster som fyller två idag och familjen Boberg kom precis innan för dörren, så det är dags att gå ner nu. 

Skolavslutning...


F I N B I L D ! Ä L S K A ! <3
Hej och hålla,  den är den tjugo första december nu och som sakt slutar jag idag. Har faktiskt bara en lektion kvar bestående av just avslutning, eller ja jag vet inte om man kan kalla det för en lektion.

Meningen är att jag egentligen ska sjunga idag men jag vette fan, har snuvig som bara den så låter som en stucken gris, här kommer jag och förstör våran fina sång ungefär så. Önska mig lycka till !


God morgon !


Du är allt, <3
Det är den 21/12-2010 idag och min lillasyster fyller två idag, så glad hon blev när vi kom in och sjöng till henne och sedan när hon upptäckte att hon fått en egen liten spis att göra mat vid när mamma eller pappa står och lagar mat.

Min dag idag ser ungefär ut så här, först är det skoldag vet inte om det är en vanlig eller en slapp dag, och sedan är det skolavsluting. Efter det åker troligtvis jag och Miranda till stinsen för att köpa julklappar. Och sedan hem hit för att fira systers två års dag ! F U L L S P E C K A T !

Biltur...


Im still haven't found what im looking for..</3
Har varit ute på en liten biltur tillsammans med mamma, vi har åkt för att lämna lite saker till en fotbollscup efter nyår och ni kan ju bara tänka er hur bra vi hittar..

Nu är jag hemma och mitt huvud känns helt full proppat. Ska ta mig ner för trappen och dricka lite must behöver något att dricka känner att jag börjar få lite vätske brist. Aah min förkylning tar kål på mig !

16,17,18,19 & 20

Ligger lite efter i min julkalender så jag slänger in fem föremål man skulle kunna köpa och skriver affär samt pris titta och njut ! (:

1.
149 kronor H&M

2.
249 kronor Gina Tricot

3.
69.50 kronor Guldfynd

4.
Värmeljushållare  Egg - ljung

49 kronor hemtex

5.ADIDAS LOGO FIREBIRD BLACK/GOLD
699 kronor Stadium

Julsaga :)


Fotad av: Mig ll med : Mobilkamera ll Redigerad, copyright !
Jag har precis fixat lite i min inbox så att det ska bli enklare att hålla koll på alla mail och sådant som kommer in. Har också skrivit klart min julsaga som skulle vara inne i fredags och absolut senast idag men jag får lämna in den imorgon innan jag går på lov.

Ska fixa lite med jultidningarna nu så att jag har det gjort också.

Fjärde advent...


Fjärde advent och sex dagar kvar till julafton...
Gud vad jag längtar dags att ta fram julstämningen ! Startade morgonen med hemma gjord gröt som smakade sådär, det blev godare när man hade mer socker och kanel i, hehe.
Ska väll för mesta dels julstäda idag sedan lite undantag då jag ska på fotbollsträning och sedan gå ut med jultidningar. Behöver ju pengar till dom sista julklappar jag ska försöka få med Miranda och handla imorgon. Därför måste jag ut med jultidningarna så att jag får pengar..

Julfest...


Två blir ett..<3
Sitter fram datorn med en påse cola nappar jag vann på chokladhjulet idag, fett med tur jag hade ! Hade iallafall det riktigt trevligt ikväll för det mesta iallafall. Lite tråkigt då och då men det får väll man stå ut med efter allt som hänt. Och sedan fick vi skit coola rosa uppvärmningströjor med rosa shorts som det stod nummer på, fick även vita också, skit ballt !

Nu är jag iallafall riktigt trött och ska väll börja pallra mig emot sängen, ska försöka att uppdatera bättre, God natt kram Michelle.


Tjock i halsen...


Traditioner är traditioner och för mig är det sådant man inte bryter bara sådär.. <3
Mina lungor har nyligen låttit det tjocka gå ner lite, och börjat nu att släppea in och ut luft som vanligt nu, skönt ! Har iallafall varit på innebandy träning idag och det var där mina lungor började tjocka sig och min astma trädde fram.

Imorgon är det lördag och dans uppvisning men tyvär ska inte Elinor vara med pga av saker som har hänt, men hon ska iallafall veta att vi vill ha henne med och att hon alltid är välkommen. Nu ska jag iallafall börja gör mig i ordning för sängen är trotts allt riktigt trött, God natt !

Hejhej...


Hejhej !
Sitter för tillfället hemma hos Miranda och vi är ganska slutkörda. Vi har hållt på att öva dans titt som tätt och försöker verkligen få det att sitta vilket som inte är så jätte lätt.

Jag och Issi ska väll försöka röra oss hemmåt snart eftersom att vi ska på träning iallafall jag. Nu kom Miranda upp igen efter att ha ätit så vi ska väll börja öva lite till..


Blogg.se


Så många minnen, så många år och så många ord jag älskar er, <3
Blogg.se hade damp igår så det funkade inte att blogga.. Nu sitter jag hemma hos Miranda och Isabell är här också. Vi ska väll träna lite inför morgon dagen och något ni ska veta är att jag är sjukt nervös.

Ska väll börja träna nu ville bara medela varför jag inte bloggade igår..

Franska...

Slutar franskan om två minuter så jag passar på att blogga eftersom att jag redan skrivit klart det mesta.. Erica sitter brevid mig och knasar sig lite inget ovanligt om man tänker på henne.  Haha


You looks great...


God morgon !
Det är den sextonde december idag och det börjar närma sig jul med stora steg. Jag själv är jätte närvös för att hinna klart med allt julklappar, städning, fixning och packning inför Storvreta nästa år.

Nu iallafall ska jag fokusera på att fixa mig och gör mig klar inför skolan fyra dagar kvar nu bara att hålla ut, lyckos dom som slutar imorgon !


Lucka 14 och 15...

Lucka nummer 14: Innehåller den här tröjan från H&M

Den kostar 199 kronor

Lucka nummer 15:

Innehåller en väska även den ifrån H&M 99 kronor på REA !


Bokrecesion 2...


Kärlek till dig bästavän, du betyder guld ! <3
Har tagit mig igenom en skoldag som gott lite sådär började bra och slutade lite halvdant...Har iallafall nyss duschat efter att ha varit på en innebandy träning. Är rätt trött för tillfället så jag hade tänkt att lägga mig i min säng och läsa lite eftersom att jag har en bokrecension som ska in på fredag och jag har några hundra sidor kvar..

Men jag slänger in lucka fjorton och femton innan jag går och lägger mig, god natt ! (:

Lucka nummer 13...

Jag som sagt ligger lite efter i min julkalender och tänkte då börja slänga in alla luckor nu så att jag kommer ikapp..

Lucka nummer tretton döljer iallafall en liten och väldigt enkel tävligt som jag nu ska förklara dom enkla reglerna till.

* Idén är att du ska skriva en juldikt eller en liten text om julen.
* Jag ska sedan välja ut den bästa dikten/texten och den är vinnaren.
* Vinnaren får en valfri marabou choklad, som jag skickar/lämnar till er sedan. Så nu är det bara att skriva på ! :)


fanfanfan !

Skit denna dag som började så bra.. Men nu har hela dagen dampat. Så många frågor som jag vill ställa så många frågor som aldrig får ett svar. Varför kollar du på mig ? Varför skrattar du ? Och varför håller vi på?

Sitter iallafall för tillfället och skriver en julsaga som ska in på fredag och det går väll bra antar jag iallafall när jag ska börja skriva igen vilket jag borde göra nu...

Dålig uppdate...

 
Känner att jag uppdaterat ganska dåligt på sistone men jag har inte riktigt haft lust..

Nu sitter jag iallafall på lektion i skolan, matte vi ska göra ett diagram som blir jääääätte fint. Haha ska väll börja skriva ut bilderna och gå in igen annars börjar hon nog undra.

Lucia...


Hej och hopp ! Har inte kännt någon större lust för att blogga men jag ska ge det ett försök iallafall. Det är lucia idag den trettonde och mamma fyller år så just nu har vi en del gäster hemma, inget jag har emot eftersom att jag gillar min släkt.

Har varit och åkt skridskor idag och det gick väll sådär, ramlade och slog i knäna så det gjorde ont som bara den, men mår bättre nu och ska kanske ut ett tag ikväll vi får se, kram Michelle.

Lucka nummer tolv...

Innehåller kuddar från hemtex så otroligt snygga ! Kuddar är alltid en bra make up för att få rummet att se mysigare och mer hem trevligt ut...

Dom här kuddarna kostar
Prydnadskudde Velvet plissé - plommon
199 kronor
Prydnadskudde Vera stripe - brun
249 kronor
Kuddfodral Grace block - lila
Och ett kuddfodral för 59 kronor.

@ home


Kellie och familj åkte hem hade en trevligt stund som jag mesta dels spenderade med Kellie. Vi var ute tillsammans med Cicci och Fredrik som vi hämtade upp för att gå och säga hejdå till Sara som vi sedan gjorde en stor snö gubbe av, hoppas att du får det bra i Sri lanka !

Nu har jag inget för mig, sitter med en dator i knät och ska väll alldeles strax börja stänga ner och pallra mig ner, god natt !


Det blev...


Det blev lite mer...
Försenat än det skulle bli. vi åkte hemifrån pappa runt halv tre och nu kom vi precis hem ifrån min systers innebandy träning.

Kusinerna är här tillsammans med moster och just nu står den lilla fjortisen och tar foton framför spegeln.. eller nu kommer hon in och renoverar mitt rum.

Tredje advent...

Söndagen den 12/12-2010 och det är redan tredje advent.. Pappa pratar i telefon så jag tar tillfället i akt att blogga lite, så snäll som jag är.

Vi ska åka härifrån om ungefär en timme och kommer hem till mamma runt fyra då vi också får gäster för mamma fyller ju år imorogon, kram Michelle.


Lucka tio & elva...

Eftersom att jag inte hann/ orkade att slänga in lucka tio igår får det bli dubbelt upp idag, :)

Lucka tio:

En hood tröja ifrån stadium som jag bara vill ha dom ser så sjukt sköna ut och är rätt snygga tycker jag kostar 179 kronor !

SOC T BASIC ZHOOD BLACK
Lucka elva:

Något jag kan rekomendera om man är sugen på något snyggt tillbehör till kläderna är ur och penn. Dom har väldigt mycker olika sortes smycken och oftas ganska bra rea också, något som borde kollas !

The game is over...


God morgon ! Eller god för middag kaskske vad vet jag. Har varit på innebandy match mot Ackers då vi vann med 4-2 och jag personligen tycker att det var riktigt bra spel av oss, bra jobbat tjejer !

Som ni kanske redan vet så ska jag te pappa idag och därför kommer det att vara lite dålig uppdatering men jag ska försöka att fixa något inlägg iallafall. Slänger in en lucka nio & tio innan jag drar ha en bra dag !


Training...

Har träning nu så har inte tid att blogga. Slänger forthoppningsvis in ett inlägg efter träningen om jag orkar, kram Michelle.

Le week-end...


Hej hopp !
Helg nu äntligen kan man väll säga tycker att denna vecka gått rätt segt eftersom att jag trodde att det var fredag igår, som det kan gå.

Jag längtar så efter att julovet ska komma med julafton man har ju alltid så kul och presenter gör ju bara saken roligare, tycker jag iallafall ! Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med innan alltså spela Mariokaaart !


Eirly morning...


God morgon !
Det blev en tidig morgon för min del idag, anledningen är att min syster behöve toapapper och väckte därför mig eller mer skrek på mig..

Fredag idag sedan helg som jag har längtat sedan har jag bara en vecka och två dagar kvar tills jag slutar och ytligare tre dagar till julafton. Annars sitter jag väll och virkar förtillfället ska väll ta mig lite frukost i magen också innan jag måste gå..Ha en bra dag ! :)


Lucka nummer nio...

Är sjukt trött just nu så slänger in en snabb lucka som innehåller en kofta ifrån Gina tricot blev kär i den direkt den kostar 199 kronor.


Finna även i andra färger.

Ska sova...


Sometimes you break my heart, and sometimes you help me to get it stronger, <3
r verkligen vila tur att det är helg imorgon då som jag har längtat.

Har två no lektioner imorgon så kommer förhoppningsvis ha tid till att blogga.. men nu är det god natt ! <3


Har inge roligt för mig...


Har inte uppdaterar som jag ska idag jag vet men när man får mindra besökare behöver man ju inte uppdatera lika mycket eller ? Jag vet inte.

Har iallafall varit hemma hos Miranda tillsammans med Elinor och Isabell vi har dansat lite och faktiskt haft kul kommit en bit påvägen och sådär det behövs ju verkligen nu när det inte är långt kvar..

Plugga...

Ska plugga franska nu så hinner tyvär inte blogga mera.. hoppas att alla får en fin och bra kväll, God natt !

Fotad av: Michelle
Med: Mobil Kamera

Lucka nummer åtta...

Har egentligen ingen större tid för det här med bloggning men jag känner att jag iallafall måste slänga in dagens lucka och kanske ett inlägg till om jag hinner.

Bakom denna lucka döljer sig en kamera från elgiganten en vanlig digital kamera med bl. 12.1 megapixel och hd skärm något jag känner skulle vara något den kostar 2690 kronor...


Low update...


Antar att det kommer att vara låg uppdatering för min del idag eftersom att franskan går i första hand.. Sitter för tillfället och pluggar och helt ärligt börjar jag tveka på om jag faktsikt kommer att klara det här..

Ska ta mig en liten paus för att spela lite spel behöver lite variation annars får jag inte in mer i mitt huvud.

Only one...


I miss the summer, i miss the times, and i miss you, <3
Bara en träning för mig idag pga att jag måste plugga till franska provet vi har imorgon, är så sjukt nervös i måndags kunde jag inget och sedan i tisdags igår kändes det som att jag kunde nästan allt..

Men nu måste jag fixa det sista innan jag drar på innebandy träning, ha det bra så länge blogar nog senare.


Utekväll...

Har haft en ute kväll tillsammans med Miranda, Sebbe och Fredrik vilket var väldigt länge sedan sist så det var skönt att få komma ut lite grann.

Nu är jag inne och ska pallra mig in i duchen för att få lite värme och känna mig lite fräch tills imorgon. Ska kanske ta och plugga lite mer franska det beror på om jag orkar..

Lucka nummer sju...

Gud vad dagarna går fort, det är redan den sjunde december alltså sjutton dagar kvar till jul och andra advent har redan passerats, tiden går verkligen fort när man har roligt !

Men som ni förstår är det dags för lucka nummer fem och den innehåller som dom senaste luckorna också har gjort alltså tips. Denna lucka döljer sig ett par sjukt snygga lack leggins, dom är både snygga och ganska bekväma dom finns att köpa på h&m för 199 kronor...


Franska...


Så sjukt gullig tjej, du betyder otroligt ! ♥
Har som ni kanske förstått vid det här laget franska i språkval och sitter för tillfället och pluggar till provet som vi ska ha på torsdag.

Ska ta och virka lite på julklappar jag gör eftersom att jag behöver en paus annars fastnar det ju inte.

Tisdagar...

Jag tycker verkligen inte om tisdagens lektioner speciellt inte eftersom att vi har idrott, no och livsviktigt vilket jag verkligen inte tycker om iallafall no och livsviktigt.

Ska kolla vidare på facebook och kolla lite bloggar, kram Michelle


Trampett...

Har precis kommit upp från en idrottslektion där vi hoppade trampett och helt ärligt gick det rätt bra för mig.

Tisdag idag vilket innebär en ganska lång dag som slutar med musik inte direkt det jag känner för. Sedan antar jag att jag bara sitter hemma och pluggar eller något ;D

Träning...


Har precis tränat och kom nyss ut ifrån duschen, klockan närmar sig halv elva och jag ska ta mig ner för trappen för att sedan ta mig något litet och ätbart i magen...

Imorgon blire nog en lugn dag efter skolan som innehåller att träna till provet fixa julklappar och kanske lite dator också eller det är nog rätt självklart. Men nu får jag ta och säga, God natt !

Lucka nummer sex...

Jag blev bokstavligt talat kär när jag såg dessa tröjor kanske för att jag älskar tröjor att bara mura in sig i när det är kallt, mysigt ! Det fanns i många olika modeler och dom kostar 249 kronor på Gina tricot...


Läxor, innebandy och dans...


Har precis tagit mig lite wok i magen som nu är rätt mätt och belåten. Dagen har spenderats tillsammans med Miranda och Isabell och den innehöll mycket skratt och lek !

Nu ska jag ta och göra mig klar för att sedan pallra mig ner till damlagetsträning.. har även lite mycket franska att plugga tills på torsdag då jag har prov..


Dansa med dom bästa !


Hej och hallå, han inte blogga imorse pga att jag hade annat roligt för mig och var allmänt seg. Skoldagen idag har gått rätt fort och har faktiskt varit helt okej.

Nu sitter jag hemma hos Miranda och Isabell är här förtillfället.  Vi har lite allmänt tråkigt så vi ska ställa oss och dansa, uppdaterar senare !

Lucka nummer fem...

Lucka nummer fem innehåller...

I denna lucka döljer sig en tröja från h&m riktigt snygg och skön verkar den kostar 149 kronor, kanske något att ge bort till mamma annars ? :)


Ska hoppa in i duchen nu...


Härliga bilder som Isabell fotade förra året otroligt fina faktiskt ! (: <3
Detta blir näst sista inlägget för idag eftersom att jag ska hoppa i duchen och sedan plugga franska inget jag har riktigt lust med men det är ett måste.

Har ju sovmorgon imorgon och hinner förhoppningsvis blogga då beroende på när jag vaknar. Nu ska jag skynda mig lite slänger in lucka fem bara, sedan är det god natt !


Lucka nummer fyra...


Känner att jag ligger lite efter i min julkalender så tänkte slänga in lucka nummer fyra så att jag kommer ikapp...

Något jag kan rekomendera är att göra vissa av sina julklappar själv, folk blir nästan alltid dubbelt så glada om något är egen gjort det är alltid värt att testa fast dock kan fantasin försvinna lite grann ibland tro mig jag vet !


France...


haha sjukt gammal bild, saknar't ! <3
Känner att uppdateringen idag inte har varit på topp men jag har helt ärligt inte haft någon fantasi. Åkte iallafall till stinsen med mamma en snabbis och kollade runt sedan under tiden hon klippte sig köpte jag en julklapp till min käre kusin och en grej jag ska använda till andra julklappar !

Nu har jag precis kommit in efter att ha varit ute och åkt pulka med grannarna alltid lika kul synd bara att Maja inte var med. Som rubriken säger så har jag franska prov på torsdag och jag som alltid brukar vara ute i sista sekunden ska försöka börja plugga till det lite smått redan idag.

Andra advent...

Tiden går fort när man har roligt och idag är det redan andra advent två veckor och fem dagar kvar till julafton, längtar !

För tillfället...
har jag inget roligt planerat för dagen men hoppas att det händer något iallafall, kanske åka till stinsen/sollentuna med någon behöver ju köpa julklappar.


Ska sova nu, god natt !

 

Ingen lucka bara sanning !

Någon jag känner att jag behöver skriva om är min, syster, bästavän, allt med något hon verkligen är min kusin. Vi har känt varan sedan födelsen och vi har hållt ihop i vått som tort. Men precis som hon skrev på sin blogg förut håller vi på att glida ifrån varan, och jag vill inte det. Alla våra minnen är som klara bilder i mitt huvud det finns så mycket och jag kan lova er att jag inte kommer ihåg allt inte ens i närheten, det finns ju så himla mycket.

Du är guld värd och vet du ? Det jag sa att jag ville göra med dig jag ångar inte ett ord av det jag sa, jag ångar inte drömmarna vi hade eller som jag fortfarande har. Jag saknar när vi kunde leka tillsammans och inte behöva bry oss om tid och rum. Jag kommer ihåg när vi satt och gjorde scheman varje kväll som vi skulle följa dagen efter men när dagen kom kunde vi ändå inte passa tiderna för det är sådan jag är jag kommer rätt ofta försent tur att det inte var verklighet. Men grejen är det att vi levde verkligen in oss i det, vi försökte verkligen göra som i verkligheten. Jag har fortfarande kvar alla saker dom ligger i en låda och väntar på att få användas så igen. Ett år kan gå så snabbt och jag saknar det kan vi inte försöka vara som förut allt vi hade allt vi delade jag saknar't.

Våra familjer är täta och vi träffas oftast pga det, förut fick vi alltid umgås men nu känns det som om dom försöker sära på oss. Vi måste mogna upp och visa att det blir bättre av att vi får träffas så att inte sådana saker händer. Idag när mamma visade bilder på oss från Legoland, från båten när jag höll i Brumma så tänkte jag efter man blir aldrig för stor för drömmar och jag blir aldrig för stor för att kunna uppleva vår dröm om **LL***** !

Jag älskar dig från första andetaget till det sista, ♥



Lucka nummer 3...

Känner att det här kanske inte var en sådan bra idé trotts allt har ju ingen fantasi alls just nu... men tänkte att denna lucka fick innehålla lite fakta om mig...

Jag heter Michelle Lisette Nilsén Larsson och bor i Sollentuna alla dagar i måndaden förutom varanan helg då jag tillbringar min tid hos pappa som bor på andra sidan stan. Angående mina föräldrar har jag inte myckat att säga min mamma är ganska ungdomlig och fyller trettiofem den trettonde December alltså på Lucia. Min pappa bor som sagt ganska lång ifrån mig nu för tiden men det har inte alltid varit så bara i ca två år nu och jag har vant mig ganska snabbt pågrund av om ständig heterna. Men när jag var liten stod jag min pappa väldigt nära och träffade honom varje dag fram tills 2005-2006 då det hände saker.

Under dagarna går jag i skolan och på helger/kvällar spelar jag innebandy och fotboll samt umgås med mina kompisar (även läxor då och då.) Tror inte att jag behöver säga så mycket mer utan om det är något jag kan ta upp i en annan lucka eller något som du vill ha svar på så ta kontakt eller komentera !

Alla som jag skrivit om älskar jag, ni vet vilka !

Djursjukhus...

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaacooos ! På nedervåningen håller Mamma och Janne på att göra i ordning tacos vilket jag inte har något emot, det kan ju ha och göra med att det är min favvo rätt ;)

Maja gick hem alldels nyss och vi har spenderat våran tid genom att leka djursjukhus med små brudarna haha som det kan gå !


1-4


Vi vann matchen idag med fyra ett och vi spelade faktiskt skit bra,vi rullade boll som vi skulle, passade bra och jag råkade tacka ner en tjej också.

Nu är iallafall Maja här med mig och vi sitter med varsin dator med blogg.se på skärmen, grymt !
sa grisen

Ska på match om femton minuter !

 

Lucka nummer 2...

Då var det dags att öppna lucka nummer som döljer Ballerina kex med smak av te.x kladdkaka. Det är sjukt gott och något jag gärna äter oftare. Fast just nu när min mage är kaos är det nog ingen höjdare..
För den delen är det väldigt gått till mjölk !


@ Mirandas place...

Är hemma hos Miranda nu efter en träning som gick sådär för min del är ju så himla bollrädd att det inte finns. Får väll ta och jobba på det tills imorgon eftersom att det är match mot sigtuna då,  TAAAAAAAAAAGGA !

Jag och Miranda sitter för tillfället och mumsar i oss kakor, och sitter vid datorn ska väll försöka ta mig lite julmust också eftersom att jag var nörd och köpte tre liter trodde att det skulle gå åt fast vi bara druckit en halvglas.

Känslor...


Jag och Miranda idag klaga inte på bilden ;) <3
Hej och hallå, sitter för tillfället och kollar på kent agent. Har pratat med Miranda och jag fick sova där inatt kul att få umgås lite mer med den där tjejen utanför skolan.

Snart börjar julkalendern också så ska väll kanske titta på det vi får se. Ska även samla ihop mina saker inför träningen och vi har ju tidig match imogon så vet inte hur det blir med uppdateringen.

Lucka nummer ett !

I lucka nummer ett döljer sig en chokladkalender, sådant blir man aldrig förstor för alltid lika kul att få öppna en lucka per dag. Det är något jag verkligen rekomenderar !


@ home


Är hemma nu och det är äntligen helg, jag älskar när det är fredag och man känner att imorgon ja då får man sova ut. Kanske ska sova hos Miranda inatt vi får se...

Tänkte ta och slänga in lucka nummer ett i min julkalendern så att jag kan fortsätta med lucka två och tre.


Freeeeeeeeeedag !

Äntligen fredag och sista lektionen på dagen är snart slut. Lär väll inte göra något speciellt efter skolan förutom att jag ska hämta min lilla syster, lite synd eftersom att det är fredag.

Julkalendern som jag skulle ha på min blogg glömde jag igår också så jag tänkte försöka uppdatera det till senare.

Julkalendern...

Hej, som jag har sagt förut sja jag försöka blogga minst två gånger per dag helst tre så jag försöker att uppdatera lite nu.

Snart börjar väll julkalendern och jag ska kolla in vad det är för något iår, hoppas på att det är något att se. På tal om julkalender så hade jag tänkt att ha en julkalender som jag varje dag lägger upp ett tips på något vi kan köpa, får dock lägga upp två idag eftersom att jag missade igår.

1 december 2010


Första december idag, gud vad tiden gott fort känns som att det nyss var sommarlov och snart är det ju sommar igen.

Sitter för tillfället och lyssnar på musik med Miranda som sitter vid min andra dator. Jag ska snart plocka ihop mina saker för att bege mig till Miranda som jag åker med till dagens innebandy träning, vi får höras !


RSS 2.0