MIN LILLA SJUKLING

 

Nu när jag är på bena igen så är det såklart att lillachipparna i huset har fått min hosta. Tobias har vart hemma från dagis idag så när jag kom hem så gosade vi ett tag, grabben är inte mycket för att gosa men ibland så slår han till och då får man passa på. Att han även ställde upp på lite bilder blev jag inte direkt ledsen för.
 
Trots min sjuka vecka så fick jag spela matchen vi hade igår. Blec tyvärr torsk mot Duvbo med 6-4 (?) vilket jag inte riktigt tycker var rättvist, men så kan det vara ibland. Dock är jag så dålig förlorare att det börjar klypa lite i kroppen nu, menmen. 

SOMETHING BIG I FEEL IT HAPPENING

Hejsvejs!
Det är fredag idag vilket innebär helg, jag ska väl inte säga så mycket då jag vart hemma inprincip hela veckan förutom idag då, men det är ändå skönt, alla andra är hemma och man kan hitta på något skoj! Ska börja helgen på bästa möjliga sätt igenom att kolla lite platsboll nere i nya Rotebrohallen då herrarna har match, hoppas de skickar upp motståndet på läktarn och plockar hem lite fler poäng, det vore något alltså!
 
At the moment så håller Madeleine på att laga mat till oss hemma hos henne i hennes nya kök som dessutom blev as fräsht! Schnitzel (?) med potatisklyfter står på menyn, så jag klagar inte för fem öre, godmat på en fredag, precis så det ska vara. Kan väl nämna är hon är gullig som ens orkar göra mat till mig, stor eloge till dig mitt hjärta!
 

EN LITEN PROMENAD

Är nu inne på min tredje dag som sjukling, och har äntligen börjat få tillbaka energin i kroppen så jag börjar sakta men säkert att klättra på väggarna. Min träningsabsinens just nu är större än någonsin, vill bara ut på banan och lira lite boll igen, eller bara få göra någonting, missar förmodligen morgondagens träning också tyvärr, om mamma  får bestämma iallafall. 
 
Om allting går som det ska nu så ska jag ta mig tillbaka till skolan imorgon. Lär va en del jobb som behöver göras, är en hel del skriftliga långa inlämningar nu i trean, iallafall som media barn, men antar att det är samma för alla, eller? Jag vet faktiskt inte. Har iallafall fått lite gjort dessa dagar så det är jag tacksam över.
Tog mig idag en lite kortare promenad, till en bänk där jag satt i 15minuter innan jag gick hem igen, men ja, mysigt var det oavsett!
 
 
 

SJUKLIVET!

Hej på er!
Efter att jag haft halsont och hosta i cirka fyra dagar så slutade jag nu upp med feber också. Blev en dag hemma från skolan för att ta det lite lugnt, och lugnt blev det. Jag har verkligen inte gjort någonting, bara legat och kollat ikapp de ph avsnitt som jag missat. 

Mamma kom hem med mat nyss så jag var överlycklig. Varit sugen på Max i flera dagar. 



Regionsslutspel

Veckorna springer förbi mig, bokstavligen så hinner nästan inte skriva. Men sitter nu en stund på tåget så passar på. Efter förra helgens två förluster så var det nu dags för smkval. Tre vinster på tre matcher och vi är vidare till Regionsslutspel, sjukt jävla skönt faktiskt. Inledde helgen med en lagmiddag också.

Nu sitter jag på tåget till Karlberg där jag ska möta Max och vi ska åka ut till Åkersberga och kolla Mirandas match. 



RSS 2.0