Träningar...


NI BETYDER OTROLIGT MYCKET TJEJER FÖR ALLTID ! :) <3
Just nu ligger datorn i mitt knä och tvn står framför mig och rullar olika program. Om ca tjugo minuter så ska jag vara på fotbollsträning sedan är det hemma dusch äta något och sova, ungefär som alla andra dagar.

Ska ta och stänga ner datorn nu och fixa det sista innan jag åker. Vi hörs imorgon om inte kanske ikväll, kram Michelle.


Sooooooova !


Nu ska jag börja röra mig emot sängen för att, ja sova !

Har suttit och kollat lite på idol eller ja kollat och kollat jag har mest suttit framför skärmen och ja rensat min bdb. Sitter och chattar lite med Cicci som påstår att jag är busig, men det kan väll inte riktigt vara helt sant eller ?

Åhh nu orkar jag inte blogga mera mina ögon hinner slockna innan jag har hunnit mig bort från datorn, haha. Ska väcka lillasyrran som ligger och sover på golvet även hon är rätt så trött tror jag, aja ska inte hålla på att pladdra om ingeting, God natt ! :)


Bilddagboken.se


Saknar sommaren, 10' <3
HAHAHAHAHHAHA !
Håller på att rensa min bdb och hittar sjukt gamla bilder, en del vill man inte ens radera för att dom påminner mig om massa saker...

Jag sitter iallafall framför tvn med datorn i knät, har nyss ätit och duschat lite efter en rätt så hård men givande träning. Imorgon är det extra innebandy plus fotboll efter skolan som gäller, om jag nu orkar känner att min kropp är så sjukt trött att den snart faller ihop !? Aja ska kolla när Milan har nästa match, kram Michelle.


Träning...

Ska dra på träning nu, kram Michelle.


Skrev ett inlägg...


Håller på att rensa min bdb och hittar massa fina bilder ;)
Skrev ett inlägg tidigare idag men som inte ville publiceras pga att mitt internet la av och inte har funkat förens nu...

Tänkte i vilket fall helst beskriva dagen lite fort. Hade orienteringsdag idag vi började tjugo i nio och fick sluta när vi blev klara som får min och Isabells del blev tjugo i tolv. Tro det eller ej men vi är grymma på orientering egentligen.. För idag sprang vi typ en kilometer åt fel håll inte bra alls och det orsakde att jag tvingade Isabell att springa igenom kohagen som var helt lerig, och på ett stället var det massa fotspår från korna som var fyllda med vatten och självklart satte jag min sko där så det blev alldeles dyng blöt så jag sa till Isabell att inte göra det men vad tror ni att hon gör precis samma sak som mig, haha she is smart, sometimes..

Aja nu måste jag börja röra mig emot fotbollsträningen, kram Michelle.


AIK-Helsingborg...


Tog bussen hem från Miranda runt sju så klev innan för dörren ca tio över. Sedan dess har jag mest kollat på fotboll då AIK spelade riktigt bra och var bäst i stortsett hela matchen men i slutet gjorde Helsingborg två snabba medans AIK bara ett så slut resultatet blev 2-3 till Helsingborg riktigt synd med tanke på att AIK var mycket bättre.

Ska dra mig emot sängen nu har orienteringsdag imorgon så vi får se hur det blir med bloggningen, god natt nu kram Michelle.


Michelle är med Miranda...


FIN EXEMPEL BILD FRÅN DATORN ! :) <3
Just nu sitter jag hemma hos bästa vännen Miranda och vi har inte gjort så mycket mer än att sitta vid datorn. Nu däremot är hon nere och äter och tills hon kommer upp ska jag väll försöka hitta på något mer kul som vi kan göra, hihi.

Idag är dte AIK-Helsingborg på tv:n så när den börjar lär jag väll sitta limmad framför tv, om jag inte är här hemma förstås.. egentligen skulle jag ha varit på plats men eftersom att varken pappa eller bror kunde så får det bli tv rätt så trist men sant. Uppdaterar kanske senare, kram Michelle.

Amazing race...


Just nu sitter jag och kollar på Amazing race ett program jag kan rekomendera för er som inte sätt det ännu. Matcherna idag gick faktiskt riktigt bra första vann vi med 10-0 och den andra med 7-1 så är riktigt stålt över mina lag kamrater.

 Dock var det två som blev skadade under fotbollsmatchen (inte ur vårat lag) så en av dom blev hämtad med ambulans, hon var i en närkamp med en av mina lag kamrater och så ramlade hon och slog i bakhuvudet, hoppas att det gick bra för henne iallafall. Jag gjorde faktiskt ett mål i fotbollen idag men domaren såg inte att hon låg inne i målet så det gilldes inte.. :( buhuhuhuhuhuhu !

Aja ska ta och göra annat lite, bloggar imorgon igen om jag kan, kram Michelle.


Nerverna är på spel...


Känner att denna dag blir riktigt spännande och jag är så nervös att det inte finns ?!
Först är det fotbollsmatch som det är samling till om ca en halvtimme (brådis) och det är inte samma serie som vanligt så är faktiskt rätt nervös. Sedan är et innebandy match i F-97 division 1 elit, vi ska möta Åkersberga som vi viserligen slagit två gånger av tre och en gång blev det lika tror jag. Men endå vi saknar spelare och spelar på borta plan vem vet hur bra dom har blivit ;)

Aja förlåt för ett bara sport inlägg men måste faktiskt dra nu bloggar sedan, kan ju faktiskt lägga till att Milan vann igår också med 1-0 ! :) jippie.. kram Michelle.

No godis...


Från och med nu är det godis förbud som gäller då eller från och med imorgon tror jag att det var om jag ska vara ärligt. Har iallafall suttit och proppat i mig godis, snacks och massa läsk tillsammans med familjen framför Fullt hus två. En riktigt bra film som jag kan rekomendera till alla som inte har sett den.

Imorgon blir det rätt tidig upp gång igen denna gång för fotbolls match och där efter är det innebandy match om inget annat händer, får hoppas att det går bra för mig så får jag uppdatera mer imorgon om jag hinner, kram Michelle.

Mina händer är röda...


Bara jag som tycker att jag och Miranda blir fina i webb camen ;)

Ajajaj, mina händer är röda efter att jag har försökt att byta blad på min innebandy klubba men det vill verkligen inte fungera så jag bestämde mig för en lite paus för att kunna blogga och lugna ner mig innan jag tar tag i det jobbet igen. Försöker iallafall hålla bloggen uppdaterar så ofta som möjligt men endå inte för ofta och det har jag ju lyckats med än så länge tycker, jag inte sant ?

Uppdaterar nog mer senare, om jag hinner, kram Michelle.

Kommit hem :D


Kom nyss hem ifrån Assist vi hann inte till den där fotbolls affären men vår tid på assist var riktigt rolig. Det fanns sjukt mycket att testa men det var också sjukt svårt att välja och ju längre in på dagen man kom ju desto mer folk kom det så det tog jätte lång tid att få hjälp och så tog det lång tid för mig att välja.. hehe

Nu sitter jag i mitt rum med en unihoc toolbag och ett rött unihoc plui blad bakom mig, kram Michelle.

Nu drar jag :)

Nu ska jag dra iväg med bästaste Tilda och hennes pappa, hare gött ;)

God morgon ! :)


JAG HADE ALLMÄNT TRÅKIGT ! :)
Ett väldigt tidigt god morgon från min sida tycker jag, men det är ju sådan jag är kan aldrig sova länge när jag har chansen..

Nu ska jag iallafall ta och gör mig i ordning lite eftersom om en timme kommer Tilda och hennes Pappa hit för att hämta mig så åker vi först till Solna och ska kolla i någon fotbollsbutik sedan åker vi vidare till stocholm för att kolla runt lite i assit, en innebandy butik. Antar att jag uppdaterar senare, kram Michelle.

Gick väll sådär...


FOTAD AV: www.mmichas.blogg.se bara jag som tycker att grisar är söta ;)
Nu är jag hemma och ny duschad från en innebandy träning som gick sådär, var rätt trött i kroppen men annars funkade det väll bra. Imorgon är det lördag vilket innebär (sovmorgon) om man nu kan säga det. Ska upp tidigt imorgon pga av att jag ska iväg ett tag sedan lär det väll bli lika dant på söndag, tur att man har sovmorgon på måndagar då ;)

Nu ska jag börja pallra mig ner till mina underbara föräldrar och ta mig något i magen, God natt !
Kram Michelle.

Drar på träning nu...

Kram Michelle.


Städa, städa varje fredag...

Städar gör jag i vilket fall som helst. Är faktiskt nästan helt klar fast ska ta och försöka få Janne att möblera om mitt rum lite idag det vore rätt kul med lite nytt tkr jag iallafall. Jag ska ta och göra mig i ordning inför träningen som börjar om ca 30 minuter, egentligen känner jag mig rätt trött i kropp och huvud men får väll hålla ut i fyra timmar till eller något liknande, jag får ju faktiskt sova ut imorgon bitti, säger bara äntligen helg !

Uppdaterar kanske en sista gång innan jag dra på träning, kram Michelle

Because of you...


Because of you im happy,
with you im safety,
but whit out you my heart go broken..


Mammas dator...


Hej och hallå, mamma har ju köpt ny dator så jag har suttit och lekt lite med den försökte sedan blogga medan Janne fixade med min men det gick väll lite si och sådär..

Har pratat lite med mamma och det mesta har nu löst sig, så jag fick ett helt trådlöst nätverk och tillbaka min mobil riktigt skönt ! Michelle kan faktiskt vara en bra flicka hon också, ibland iallafall. Ikväll är det innebandy träning som gäller sista innan första innebandy matchen i F-97 division 1 Elit du vet vi är ju proffs nu ;)

Aja ska fortsätta kolla runt lite ,lär väll uppdaterar lite mer sedan nu när jag har fått tillbaka aptiten för det också.
Kram Michelle.


Stressad...

Vet har inte bloggat alls sedan i tisdags tror jag, men andedningen är att jag är sjukt stressad och inte alls vet vad jag ska skriva om.. men försöker att skriva något iallafall. Idag är det iallafall torsdag en torsdag innebär stress för mig men hinner endå blogga lite idag. Efter skolan har jag som sagt extra innebandy som jag brukar går på men inte idag pga att jag var tvungen att skriva klart min uppsats till imorgons å stannade i skolan, men nu är det träning så hinner inte blogga kram Michelle.

God natt ! ♥

Tänkte bara skriva god natt innan jag hoppar in i duschen och så vidare.. Kram Michelle.


Går dagen med er var underbar, ♥

Ute...

Hej och hallå, förlåt för dålig uppdatering men ja mina kvällar har jag spenderat ute och mina dagar i skolan så har inte haft mycket tid till att blogga. Efter skolan mötte Kellie upp mig och Miranda innan vi sedan tillsammans åkte hem hit och fikade lite sedan drog vi ut ett tag innan Miranda skulle hem igen. Nu sitter jag och Kellie framför varsin dator och typ nördar.. funderar på att gå ut ett tag senare om vi hinner/orkar vi får se.


Förlust...


Efter en förlust med 5-o borta mot FC Järfälla och fotografering med innebandyn sitter jag nu ny duschad i sängen med datorn i knät, alltid lika skönt att få koppla av lite efter en lång dag tycker iallatfall jag.

Nu ropar mamma från nedervåningen och säger att det är mat så ska väll börja pallra mig ner, efter det drar jag och Kellie förmodligen ut och gör, ja något kanske träffar Miranda ett litet tag eller bara säljer jultidningar. Vi får se hur vad som händer, måste iallafall dra nu kram Michelle.

Sjukt skönt...


Visst är jag duktig på att blogga idag?  Och det kan ju bero på att jag tagit upp det trådlösa internetet till min lapis vilket gör det både mycket enklare/skönare att sitta vid datorn , :)

Ska alldeles strax dra på fotbolls match och sedan på fotogradering så hoppas på att hinna blogga efter det. Jag och Kellie ska väll försöka hitta på något skoj nu också, när hon för en gångs skull är här :D

Aja uppdaterar senare om jag kan, kram Michelle.

P.S denna dator har fler nya bilder med ;D
D.S

Kusinen...


Isabell fotade mig (:
God morgon !


Imorse runt åtta väckte Janne mig för att kusinen hade kommit, så nu sitter hon tillsammans med min lilla syster på golvet och kollar på barnkanalen. Eller ja nu spelar dom Mariokart som jag och Kellie alltid brukar göra när hon är här så ska väll ta och vara med lite snart...

Har fotbolls match idag plus att jag även har innebandy fotografering så en rätt stressig dag pga att allt ska vara ungefär samtidigt. Aja uppdaterar senare om jag kan, kram Michelle.

Lördagsmys...

Ska ner och fortsätta att ha lite lördagsmys med familjen, vi har sett på ett päron till farsa i las vegas en riktigt rolig film om jag får säga det själv. Men nu är det fotbollstime heja milan säger jag, och med det är det god natt <3

Trött...


Hallå, nu är mina fyra timmars packning på ica över för den här gången. Fick ihop 155,50 kronor i dricks som jag antagligen ska spendera på Assist. Sitter just nu framför skärmen med ett leende eftersom att AIK vann med 1-0 borta mo Häcken riktigt kul att AIK äntligen får ta lite poäng. Sedan spelar Milan ikväll också så antar att detta blir en fotbollskväll för mig, i like.

Antar att jag uppdaterar senare igen, kram Michelle.


Packa varor på ICA...

Jag har ingen tid till att blogga tyvär, vi vann iallafall med 13-1 en riktigt bra start på säsongen tycker jag, grymt kämpat allihopa ! Kram Michelle.

Mobil inlägg...

God kväll, detta blir ett snabbt mobil inlägg pga att jag snart ska sova. Har tidig match imorgon samling kvart över åtta på antar att jag inte kommer hinna blogga innan. Tänkte bara säga att jag är grymt glad till att innebandysäsongen har börjat och att jag tycker att det är skönt att få träffa alla igen. Och att jag verkligen tror på oss i år igen vi är ett grymt bra jag och det borde vi hålla fast vid. Riktigt bra träning idag från allas sida tycker jag. Försätt att kämpa och ta hand om varan så lär detta bli en toppensäsong, god natt kram michelle.

Innebandy träning...

Ska dra på innebandy träning alldeles strax bloggar nog imorgon efter innebandy matchen om jag hinner, kram Michelle.

Mina två inlägg idag...


FOTAD AV MIG COPYRIGHT ! (:
God efter middag. Som rubriken säger har jag hunnit skriva två inlägg idag men aldrig riktigt publicerat. Har iallafall vart en rätt lugn dag i skolan med två NO lektioner som för en gångs skull gick riktigt bra. Sedan drog jag och Isabell till Tilda, som sedan fotade mig lite grann hoppas på att det blev någon fin bild iallafall eftersom att det började regna jätte mycket när vi precis börjat få in det. G O O D L O O K ! (:

Drar på träning alldeles strax kanske hinner slänga in ett inlägg till om jag har tur vi får se, kram Michelle.


Om tio minuter...

Detta får bli ett ganska så snabbt inlägg pga att jag ska åka om ca tio minuter.. Har haft en rätt bra dag i skolan idag och det mesta har gått min väg. Sedan fortsatte det på innebandy träning direkt efter skolan och det gick väll lite sämre men rätt bra endå.. Så nu ska jag alldeles strax pallra mig på fotbollsträning nya tider, ny plan och annan sorts träning.. hihi roligt ! (:

Uppdaterar senare om jag kan/hinner, kram Michelle.


Soova...

Har gjort klart min Matte läxa nu och ska börja pallra mig emot sängen, god natt !

kram Michelle.


Pågrundav...

Hej och hallå, nu sitter jag äntligen här framför skärmen i lugn och ro faktiskt ganska ovanligt när det gäller mig. Har precis kommit ur duschen efter en ganska så lätt innebandy träning trotts att jag var helt slut i kroppen. Ska iallafall pallra mig ner och göra läxor, jippie or not ! Tycker att jag har läxor tyå jämt..

Tänkte iallafall berätta om varför jag har lite svårt att hinna blogga. Jo det är pga att jag har minst en träning varje skoldag sedan är det skola och läxor som måste skötas O R D E N T L I G T ! Vilket det verkligen inte gör just nu.. Sedan ska jag hinna sälja jultidningar för att känna egna pengar sedan kommer att sköta hand om min kropp och mitt betende så ja, jag har inte så mycket tid till att blogga men ni får ursäkta. Jag ska försöka så gott jag kan, kram Michelle.


You is my sunshine baby,♥

Hinner inte blogga...

Hinner tyvär inte blogga ska göra läxor och dra på träning, kram Michelle.

Ca fem...

God morgon, klockan är lite över sju och jag har inte så mycket tid till att blogga tänkte skriva att jag inte kommer hinna blogga så mycket efter skolan pga träningar.. Kanske rent av inte hinner blogga alls vi får se.
Men eftersom att jag och Miranda har valt extra innebandy träningar så ska vi ner och träna mellan tre och fem så vi slutar ca fem sedan är det bara hem och byta om till fotbollskläder.. (:

Kram Michelle, uppdaterar mer senare om jag kan.

Michelle ♥ Miranda


Väsby-Hammarby


VACKER BILD PÅ MIRANDANILSSON TAGEN AV WWW.BELLASDIARY.BLOGG.SE
Nu har jag tagit mig igeom veckans första skoldag som innehöll allt från regn, till musik. Tog iallafall en varm dusch nu när jag kom hem trotts att jag har träning om ca fyrtio minuter eller med andra ord löptest (nervös).. Anledningen till det är att vi hade utegympa i spöregn så vi blev dyng blöta och hann inte duscha av mig innan nästa lektion. Men gjode det iallafall nu för att inte vara för kall innan träning.

Nu eller alldeles strax kommer Kellie hit tillsammans med mormor och morfar för vi ska efter min träning se på Väsby-Hammarby eller jaa Jag morfar,Kellie och Janne ska iallafall dom andra vet jag inte riktigt. Jag hejar ju inte på något av dom men lär väll få välja så småning om. Nu kom dom så ska göra mig klar och och gå ner och hälsa.

Uppdaterar nog inte mer idag,kram Michelle.


Outfit !


Tröja-H&M
Linne-H&M
Tights-Kappahl


Måndag = Sovmorgon !


Nu är det måndag morgon och jag har en veckas skola framför mig. Men veckan börjar perfekt med en sovmorgon hur skönt som helst nu är det ju bara resten kvar? ;)

Håller på att göra mig klar och det är väll lika bra att fortsätat med det så jag för en gångs skull slipper stressa till bussen, haha ! Annars ska jag kolla lite bloggar och facebook innan jag åker så ni får ha det bra, kram Michelle.


Ensam mamma söker...


En otorligt fin bild på Miranda som tar upp halva inlägget <3

Ska iallafall ner och kolla vidare på ensam mamma söker ett faktiskt ganska roligt program att följa så för er som inte sett det så är det säsongs start idag på fyran tror jag ? Så det är bara att kolla in.

Imorgon är det då skola som gäller så lär lägga mig runt nio trotts att jag har sovmorgon just för att jag har löptest och är så otroligt trött i kroppen, n o t   g o o d !


Uppdaterar nog imorgon om jag kan, kram Michelle.

Träning...


Har absolut inget intressant att skriva om, drar och kollar på lillasyster träning snart, kram Michelle♥


För dröjt tiden...

Jag har suttit och fördröjt tiden framför datorn och har absolut inte kommit på någon bra rubrik. Nu om en kvart har jag samling till en fotbolls match som vi ska vinna, så ja nu har jag fått brottom..

Ska iallafall börja fixa det sista innan jag börjar ta mig till bilen. Uppdaterar senare om jag kan, kram Michelle.

Lite nytt...


Nu är jag tillbaka hemma i mitt lilla kryp in tillsammans med familjen riktigt mysigt. Har haft en härligt dag hos mormor och morfar och så fick man lite extra sålt på jultidningarna. AIK förlorade med 4-1 borta mot Trelleborg ingen vidare isatts men what ever..

Skulle iallafall medela att jag tänkte lägga in någon eller några extra kategori/er sedan lär en ny design komma när Isabell eller Tilda kan och har tid bara att vänta. Nu ska jag pallara mig ner och kolla på när Milan spelar om ni inte visste det så hejar jag på Milan och har gjort det ett tag nu, såå intressant (: Aja hej för mig uppdaterar nog i morgon före eller efter min fotbolls match.
Kram Michelle.


Småsyskon...

Äntligen helg riktigt skönt att äntligen få sova ut lite grann. Men nu är jag vaken igen och systrarna är med mig i rummet kollar på tvn medans den andra river ut alla headerset och laddar och tillbehör på golvet så det lär väll bli lite städa sedan då. Ska iallafall åka till mormor och morfar idag och det är ju alltid lika kul. Men ska jag ta och göra mig i ordning, kram Michelle.


Jag fotad igår av Isabell (: <3 tack Isabell, Tilda och Miranda för en fantastisk dag.


Skolaskolaskola

Som rubriken säger är jag i skola skönt med fredag veckans sista skoldag. Dock är denna dag inte så rolig pga av att vi har två NO lektioner och jag seriöst hatar NO.

Efter skolan ska jag iallafall vara med Miranda, Isabell och Tilda och Tilda ska äta hos pga av att vi har träning och hon inte ska behöva åka hem innan. Isabell och Tilda ska troligtvis fota mig och Miranda. Och eftersom att dom fotar väldigt fint så kommer jag nog bli nöjd. (: ♥


Otroligt söt bild på Isabell, hennes blogg är defenetivt läsvärd, <3 Klicka påbilden ! (:


Pallra mig till träningen...

Hej och hålla, Har varit nere och öppnat mina jultidningar som har kommit eftersom att jag faktiskt ska sälja i år igen. Sedan har jag kollat lite på premierna och mest städat lite i mitt otroligt fina rum, not. Ska börja byta om för att sedan pallara mig till fotbollsträningen som är idag, dock har jag lite ont i halsen så vi får se hur det går med det..

Uppdaterar nog inte mer idag men troligtvis imorgon igen om jag kan, kram Michelle.


Stäädar...

Jag ska faktiskt försöka anstränga mig till att städa hur det nu ska gå. Men det är iallafall någt jag måste göra nu har oingen ordning längre. Sedan har jag läxor som jag måste göra oxå och kanske en ny design eller bara lite ändringar i den jag har nu får se om jag pallar annars väntar jag till Isabell har tid, tror att det blir så..

Uppdaterar senare om jag kan, kram Michelle.


Hahahahahaha Isabell har stor rumpa...

OBS ! Sjukt dålig humor borde inte läsas..(;
Haha jag och Miranda driver lite med Isabell inte Issi utan en annan Isabell. För hon sa att Miranda har stor rumpa och då blev det så att Isabell har en stor rumpa så att hästarna hon rider på ramlar ihop haha, och hon älskar hästar så mycket att hon kommer att föda häst barn där ett av dom ska heta Tolivia.. Sedan tömde jag mitt skåp och la in allt i Lindas och satte på mitt lås på Isabell skåp så nu leter hon efter nykeln som jag har i min strumpa.. hihi ! (: För hon kan ju inte få upp sitt skåp..

Förövrigt hade vi matte test nyss och det gick väll lite si och sådär.. haha vet inte riktigt reulstaten än men hoppas på att det gick bra. Hinner inte blogga mer nu för vi ska ha svenska snart, Michelle.


Skolfoto...

Nu är jag och Cicci hemma hos Miranda och gör oss i ordning för skolfoto... Cicci håller på att platta Mirandas hår medans jag var olydig och snodde Mirandas dator för att blogga lite, hihi ♥

Just nu spelas Cody Simpson-Iyiyi riktigt bra låt tycker jag iallafall för er som inte har lyssnat på den rekomenderas den STORT!

Uppdaterar lite senare antar jag kanske inte för skolan eftersom att vi börjar nio men senare kanske..


Miranda och Isabell är/var sjukt sötaaaaa :)♥


Bäddat om...

Har precis bäddat om sängen och det tog kanske tio-tjugo minuter, men nu är det iallafall gjort lite mer rent här än vad det var igår dock är det fortfarande mycket kvar.

Hade egentligen tänkt att kolla lite på idol älskar det programmet det är sjukt roligt att se när vissa sjunger jätte bra medans andra sjunger lite sämre..haha antar att alla har sett den annars är det dax att göra det tycker jag..Men nu efter en halv bra träning av mig ska jag börja pallara mig emot sängen eftersom att jag inte kommer upp på mornarna annars.. bloggar nog imorgon.

Kram Michelle.

P.S Tilda Jonsson du betyder enormt, <3
D.S


What ever i said to you, remember that i love you,<3

Trääääning...

Jag och Miranda har suttit och fixat en liten grej så jag har helt glömt bort att blogga. Men nu är jag klar och jag och Miranda ska alldeles strax på träning dock glömde hon typ allt hemma det smartot, ;)
Nu ska vi dra.

/Michelle


Är sjukt trött...

Efter två träningar och en lång skoldag är det dags att börja pallara sig i säng, god natt ! (:

I skolan...

Är i skolan med en halv förkylning..har i vilket fall som helst haft idrott idag och det gick väll sådär vi förlorade men var bäst endå (a'

Om en ca tio minuter har jag so alltid lika kul ? Eller med andra ord inte kul alls, eftersom att vi just nu jobbar om det där förbannade valet våran grupp ska jobba om Miljöpartiet och blablabla inte ett dugg interessant.. sedan ska man bli tvungen att rösta på torsdag nästa vecka även fast det endå inte spelar någon roll, jag fattar inte...

Uppdaterar senare kanske, kram Michelle (: ♥


Hittade den på mitt konto ;) ♥


Jesse McCartney-Because You Live

Gillar låten dessutom är han hethethet, ska iallafall börja röra mig emot sängen så att jag inte blir lika trött imorgon. Imorgon är det träning som gäller först innebandy och sedan fotboll kan det bli bättre ? Eller aa kanske om jag inte var förskyld eller sjukt.. Ska försöka uppdatera mer imorgon ny design kanske kommer vi får se ♥


I miss it, <3


Moooooooora (: ♥

Har Kommit hem från en underbar helg i Mora alltid lika kul att umgås med laget, gilla på det, ♥

Kom faktiskt hem igår kväll men det blev så sent att jag inte orkade blogga sedan idag efter skolan så gjorde jag lite läxor sedan la jag mig och läste och lyssnade på musik och, vipsss så somnade jag. Är faktiskt riktigt trött nu eftersom att min förkylning tar kåål på mig eller aa den är i vilket fall som helst riktigt jobbig.


Min häst,♥


I bilen...

Hejhej, ett litet mobil inlägg nu i bilen. Har iallafall varit i falun och kollat lite på backhoppning en person vi känner hoppade lite inför sm som börjar runt ett,så lycka till säger vi till honom. Dock fattar jag inte hur människor vågar det är ju sjukt läskigt att bara gå upp där speciellt när jag märkte att jag själv var lite höjdrädd när benen började skaka, ehehe :$<3 Uppdaterar kanske senare om jag kan för nu ska jag dansa vidare med Tilda och snart blir det mcdonken,kram michelle.

Tyvär...

Tyvär hinner jag inte blogga så mycket eftersom att jag ska vara på samling om en kvart så ja lite tidspress har jag.. Åker iallafall till Mora nu på läger men jag kommer hem redan imorgon, eftersom att det är skola. Hoppas på att det blir riktigt kul så får jag uppdaterar imorgon kanske även ett mobil inlägg (:


Kom ihåg tjejer, att med er är allt fantastiskt, ♥

Träning,<3

Har vart lite med mina systrar ätit,börjat städa och packa inför morgon dagen. Ska alldeles strax börja gör mig i ordning för träning, kram Michelle.♥





Do you remember ? ♥

Efter en vecka i skolan, (:

Efter en vecka i skolan sitter jag här och får entligen ta det lugnt eller ja lugnt och lugnt. Jag ska försöka hinna städa mitt rum, packa och träna hur ska jag hinna seriöst ?! Juste glömde att jag hade massa läxor också..

Skulle egentligen vart med Miranda och Tilda efterskolan idag men mamma tyckte inte att det var någon bra idé så det blev inte så vilket jag faktiskt kan hålla med om. Ska ta och göra mina sysslor.. see you, Michelle.

Skoooola...

Nu har jag tagit mig igenom det mesta av skoldagen och det är ca två timmar kvar. Sedan lär jag spenderar dagen med Linda innan vi åker iväg på fotbolls träning hihi sketa roligt ju..

Har svenska eller matte nästa lektion matte tror jag och sedan svenska hehe, uppdaterar senare om jag kan, kram Michelle.

Nio...

Som en blixt från klar himmel, nej men när jag kollar ut genom mitt fönster är himmlen klar blå men jag chockas med att regnet bara öser ner ?! Börjar iallafall runt nio idag så ska ta bussen som går om en kvart och sedan är det bara att ta sig igenom denna dag..

Ikväll är det fotbolls träning som gäller hoppas man har lite mer tur idag än vad jag hade i tisdags, ska kolla runt lite och sedan ska jag göra mig klar, kram Michelle.


Lääxor (:

Nu är Onsdagens skoldag avklarad så sitter jag med Miranda hemma hos henne och vi ska ta och göra lite läxor eftersom att vi är så grymt duktigt, (:

Idag kanske även Mamma kommer hem med Stampe får hoppas på det annars kommer dom väll vilken dag som helst, förövrigt har vi spelar möte med innebandyn idag och så det ska jag gå på vi ska ju tjocka oss med pizza också (a', uppdaterar senare om jag kan, kram Michelle.


Miiiiiiiiiiranda, www.mirandaau.blogg.se läs och kommentera (: ♥

Bussen...

Ska göra mig i ordning och dra te bussen nu, kram Michelle

RSS 2.0