Vi är på biläventyr 💕

Min tvilling lämnar mig för New York imorgon.. 



Ja jag har helt glömt bort att detta ens existerar..

Mina senste veckor har jag befunnit mig lite överallt och ingenstans. Varit på bröderna Eldhs landställe, Värmland, umgåts med skönt folk och idag vart på dagskryssning med familjen min till Åland. Finns inte en chans att jag orkar skriva om allt så låter bilderna få tala..
Lycka är iallafall precis vad alla ni är! ♥

Reliving some memories 💕




Min bajs är hemma från Turkey nu, saknat henne.. Faktiskt.




You dream about him when he is dreaming about someone else..

Jag har haft två härliga dagar med min fina vän. Vi kom in till stan igår slutligen för att se fotboll, gå i affärer och bara mysa. Vädret var på topp och humöret lika så. Idag har satt vi ute på hennes baksida och bara njöt av solen och hade de bäst. 
 
Drog ut med Madeleine lite nu ikväll, gick runt, pratade och flamsade som vi brukar göra, rätt skönt att kunna göra sånt ibland också..
 
 
 

I can't close my eyes..

Hallådär!
Det har gått ungefär en och en halv vecka sedan jag kom hem ifrån Frankrike och sedan dess har jag hunnit med en hel del. Vädret här har varit näst intill värdelöst fram tills nu så jag har till mesta dels befunnit mig i olika köpcentrum och kollat kläder och umgåts med olika personer. 
 
Nu har solen börjat titta fram lite mer så imorgon ska jag och Issa åka in till staden och kolla lite fotboll, lär väl bli lite affärer också, hoppas på det bästa av dagen. Idag har jag varit hos Lennie och Ida för att fira Ida som fyllde år nyligen. 
 
 
 
 

RSS 2.0