Uppdaterar för uppdateringensskull...


Fotad av www.mmichas.blogg.se
Sitter och lyssnar på min älskde låt Break of down-Eric Saade kan typ inte sluta ? Det är så skönt att kliva ut ur duschen och känna att man verkligen har gjort något bra idag fast samtidigt vill man bara sova iallafall jag eftersom jag sovit ganska dåligt på sistone. Så ska helt enkelt ta och lägga mig och läsa ett tag.

Kram Michelle.

Åter igen...


Fotad av www.mmichas.blogg.se dock med mobil kamera.
Åter igen ska jag ut i skogen och löpa tillsammans med alla fina innebandy tjejer. Visst sådant är sjukt jobbigt men också skönt när man kommit hem. Ska börja dra mig till Miranda eftersom att våran träning börjar sex och slutar typ sju, aja vi får höras.

Kram Michelle.


I orkanens spår

Den boken sitter jag och läser titt som tätt. Boken handlar om hur Orkanen Mitch svepte fram över Honduras och förstörde för flera tusen människor.

Slutade tjugo över två idag så jag drog mig hemmåt ganska direkt. Helt ärligt är jag sjukt trött kanske för trött för att träna vi får se.

Kram Michelle.

Som en vind...


Som en vind sveper förbi så ändras mitt humör jämt och ständigt. Sitter och funderar på vad som händer idag kan inte riktigt komma på mer än skola och träning kanske kommer jag att umgås lite med bästavän också. Utanför mitt fönster är det strålande sol precis som det ska vara en sommar dag. Inte sant ?

Kram Michelle.

Musik ♥

Jag ska snart stänga ner datorn men jag tänte avsluta med veckans låt, god natt ♥


Litanol-Farlig tjej

Skolavslutningen...

Skolavslugningen närmar sig med stora steg, och sedan kommer problemet vad ska jag ha på mig? Jag hittar seriöst ingeting, och när man väll hittar något så passar det inte och sedan är det skor också, som inte heller passar allt är antinge för stort eller för smått.

Sitter och försöker öva in en av skolavslutningslåtarna, och det kan jag säga att det verkligen inte kommer gå låtar som en kratta för tillfället.

Kram Michelle.


min header


Det verkar som att min header vill funka nu och för övrigt är jag ganska nöjd med designen, möjligt vis ändrar jag texten senare. Kom hem för lite mer än en timme sedan. Och som dom flesta redan vet så är det morsdag idag så vi '' överaskade henne med lite fika''. Mamma jag älskar dig !♥

Kram Michelle.


Det finaste något kan få♥

Det finaste någon kan få-Molly Sanden spelas på youtube (har inte spotify), försöker lära mig låten vilket inte är det lättaste, vi ska tydligen sjunga den på skolavslutningen. Ska ta och stänga ner datorn nu eftersom att min mage säger det, den gör ont och det är verkligen inte kul. Över låteer bloggningen åt Kellie, för jag kommer troligtvis hem imorgon.

Kram Michelle.

Man kan vara elak...


Men jag är inte elak bara allmänt busig. Pappa med familjen sitter och kollar på film medans jag och Sofia sitter i rummet och bara gör nästan ingeting. Det har inte hänt mycket idag utom att vi varit på bio och umgåts lite i familien och det räcker mycket väl det. Uppdateringen håller ganska bra nivå trotts att jag inte är hemma hos mamma. Har jag tur hinner jag slänga in ett inlägg lite senare igen.

Kram Michelle.

kellie hära !

gästbloggar åt min älskade syster ! :)
hon är ju som sagt hos sin pappa nu.. :/

idag så har jag varit i skhlm, och skulle köpa min avsl. klänning inför skolan,
men dom hade inte den färgen jag ville ha, så jag köpte ingen.
utan jag någon annanstans & kolla påren ,
eller beställa via internet (y
aja, ville bara säga att michelle lever,
bloggar nog senare ! :)

/KellieBoberg'
(klicka på kellieboberg', för att komma till min blogg!)



En kort paus...


Nu är jag hemma en kort paus innan jag åker till pappa. Är mest hemma för att byta kläder och fixa lite saker. Jag snackar med Kellie snart som troligtvis kan gästblogga till mig under den korta helgen. Min buss går snart så jag ska väll börja pallra mig ut. Men alla får ha en trevlig helg så träffas vi förhoppningsvis på södag

Kram Michelle.

En dag utan blogg...


FÖR ER SOM INTE KAN SE MIN NYA HEADER SER DEN UT SÅDÄRA !
Jag fullföljer rubriken lite grann, eftersom att jag åker till min pappa i helgen så kommer lördagen förmodligen vara helt utan bloggning för min del, men resten av helg dagarna hinner få in kanske ett eller två inlägg. Har jag tur så gästbloggar någon till mig vi får se. Jag ska och göra mig klar nu för jag har inte mycket tid, ha det bra.

Kram Michelle.

Nu säger jag godnatt !

Eurovision visas nu på tv tillsammans med familjen och AnnaBergendahl på skrämen och med det säger jag godnatt.

kram Michelle.


KellieBoberg- läses ej om ni inte vill.




Snart är det över tror jag, iallafall enligt mig. Det var inte bara du som ändrade på mig utan jag med, när jag är med dig som det var på bilderna ovan då känner jag mig stark och självsäker du är en av få personer som kan få mig och känna så hela tiden du är nästan den enda faktiskt. Under tiden jag har gnällt,tjatat, gjort bort mig och allt det dära så har du ändrat dig ändrat dig tillbaka till min Kellies som alltid kommer att finnas där inne. Den Kellie som i sommar ska bära mig upp och tillsammans med Miranda ge mig självförtroende och ska göra mig till en bättre person. För det är det jag vill och det jag känner. Jag saknar en del av gammla mig och det ska du ge mig tillbaka för det är bara du som kan lyckas med det. Gumman jag älskar dig forever and allways jag ska alltid finnas på dig stötta dig igenom dom jobbigaste stunderna i ditt liv vi ska tillsammans gå igenom'' den tredje generationen''. och kämpa för jag älskar dig.

Kram er Michelle.


Anna ehm... Bergendahl


Jag tror att hon heter så Anna Bergendahl hon ska iallafall vara med i eurovision semifinalen idag. Själv tycker jag inte att låten är speciellt bra men det är väll en smaksak. Sitter och små chattar med Kellie hade tänkt att försöka lösa vårat bråk men då behövs en hel del saker snackas igenom, och jag orkar verkligen inte vi får se.

Kram Michelle.

TILL KELLIE - behövs verkligen inte läsas...

Jag upptäckte en ny grej idag som jag inte har sett förut jag har vart för upptagen med att försöka ändra på dig att jag inte märkte det förän nu. Precis som du skrev i texten som jag läste idag (efter) den flickan finns fortfarande kvar. Det är inte bara du som ändrat på dig utan jag med det är därför det är så hära. Men nu precis nu har jag upptäckt att du har ändrat till tillbaka en del ganska mycket faktiskt. Och jag har insett att om det fortsätter så hära mellan oss asså att du har ändrat dig och att du inte går tillbaka för mycket kommer vi ha en fantastisk sommar helt jävla underbar. För med dig känner jag mig fri jag vågar mera och jag fpr själv förtroende när vi gör det på rätt sätt. För jag älskar dig inerst inne jag vet det och i sommar är det du som ska få förändra mig, på ett possitvit sätt.

Break of down


Nu är man tillbaka, hämtade ut legget usch och fy på den bilden kan jag bara säga. Vi kollade även i några affärer så lite kunde man ju tänka sig. Break of down- Eric Saade spelas för tillfället på min spotify den har verkligen satt sig på hjärnan. Tänkte avsluta inlägget med en dagens...

Hiss: Jag har äntligen fått ut mitt legg.
Diss: Att vi fick frysta mackor till lunch.
Händelse: Andra plats på nio kampen från igår.
Vän: Erica & Elin från franskan.
Outfit: Mjukisbyxor & en randig tröja.
Humör: Glad & trött.
Låt: Break of down- Eric Saade.

LEG

Bloggar när jag kommer hem om jag kan nu ska jag hämta ut mitt leg om det funkar.

Kram Michelle.


Skola...


Nu är det skolan som väntar, inte kul men inte mer om det. Efter skolan drar jag antagligen hem för jag ska förhoppningsvis hämta ut mitt leg och kanskekanskekanske kolla i någon affär. Vi får se. Föresten är jag sjukt ledsen att ni får stå ut med alla texter som kommer, men dom behöver ni verkligen inte läsa eller ni behöver inte läsa något egentligen.

Kram Michelle.

Svar till dig...BEHÖVS INTE LÄSAS

Jag menade inte att blanda in Johan men det är det enda jag kan tänka mig du är sur för, eller inte kan lita på mig för. Jag hatar det alla säger men du förstår inte och jag kan inte heller säga det inte såhära det går inte och det vore taskigt. Om du är glad att jag fick er att bli vänner då är jag glad för din skull, det lovar jag men jag vill bara inte att ni ska bråka. Skit it nu om oss. Om texten på din blogg e te mig så ska jag säga dig att jag lägger mig fan inte i ditt liv längre, jag behöver inte bry mig om huvud hela taget för du verkar endå inte bry dig om vad jag tycker du är inte ensam om att vara sur jag har fan slutat lägga mig i ha dina kompisar så kan du ju ta mina med för den delen och sedan skita i att jag tagit till mig det du sagt eller skrivit jag ska inte lägga mig i ditt liv inte hjälpa dig och inte finnas dära för dig för du vill ju verkligen inte ha mig. Du kanske också funderar på om vi verkligen är kusinen eller ? För du mår ju fan inte ens dåligt av det hära...Det är så jäkla mycket du inte vet. Jag tänkte till och med bli som du för din skull men nu vet jag inte om det är värt det för du kommer endå dissa mig sedan. Orkar inte slösa mera tid just nu. 

Vi fotade lite...


Jag, Isabell och Miranda passade på att fota lite under dagen och en del bilder blev riktigt fina. Så jag hade tänkt att skaffa en egen kategori för egen tagna bilder, bilderna kanske kommer upp imorgon om vi har tur. För övrigt ska jag stänga ner nu orkar inte utvärdera en klubba det känns lite onödigt den är ju iallafall lila. Ny design+ header kommer snart.

Kram Michelle.


Endast till Kellie...

Nu är jag fan trött på det hära.. jag kanske inte duger längre eftersom att jag tydligen inte vet något alls om dig verkar det som. Säg att du försöker ändra dig då, då hade allt vart mycket enklare och om jag kommit ihåg. Men jag kan också bli fjortis det enda som känns fel då är att jag kommer att mista mina kompisar men jag vet inte, vi är kanske inte menade för varan det är kanske fel att just vi blev kusinen eller är vi äkta kusiner jag vet inte. Jag har alltid varit superdupermega lycklig av att ha en kusin och en sån nära vän men nu vet jag inte kanske har dte vart fel i alla år, nej usch jag vill inte tänka så för det gör ont och tårarna kommer på riktigt nu orkar inte hålla dom inne sådan damp jag fick när jag trodde att du litade på Miranda mer än mig men det kanske du gör efter ¨allt¨ är det dära allt efter det jag sagt mellan dig och Johan isådanna fall kan jag bara säga till dig att jag är så sur på mig själv att jag fick er att bli kompisar från första början först var han bara en i  våran/min låssas väg sedan kom han på riktigt helt underbart men nu nu är allt bara jobbigt mellan oss alla. Fattar du inte att jag vill ha tillbaka den tiden eller jag vet att den kommer tillbaka eller den skulle ha kommit tillbaka under sommaren om det varit vi då men jag får planera om lite bara.

Förlåt alla läsare.


MEGA TÖNT TILL VÄNSTER !

Löpträning...


Nu är man tillbaka framför skärmen efter en löpträning och ett litet kärleksbråk dock inte mellan mig och någon. Nu ska man ta sig in i duschen och sedan uppdatera lite mera om man hinner. Men för alla er som inte vet så är min innebandy tränare på tv idag på efterlyst Mats Korpi heter han och är polis. Uppdaterar mer efter duschen om jag kan.

Dagens:
Hiss: Brännboll & Det fina vädret
Diss: Min träningsverk & ett kärleksbråk (dock in mellan mig och någon)
Händelse: Smakade en ny klubba med grape smak riktigt god kan jag säga utvärderar den senare.
Vän: EiraMirandaNilsson.
Humör: Trött men glatt.
Låt: Darin- Out of my life.


Kram Michelle.


Miranda gillar väska :D


Nu har man kommit hem efter en dag nere på majbraseängen. Eller hem och hem vet jag ju inte för tillfället sitter man hemma hos Miranda och vi funderar på att ta oss ut i solen innan träningen ikväll, usch egentligen orkar jag inte träna eftersom att jag får svårt att andas, ont i magen och alla myggor bits tror att jag har myggbett lite här och där tex, i huvudet. Dessutom troddeMiranda och jag att det var en bröd bit på hennes tröja men egentligen var det en bit av hennes väska som hon stoppade i munnen mums !

Kram Michelle.


Glad för er skull, detta behövs verkligen inte läsas!

Efter allt som hänt är det tydligen bara jag kvar, men jag kan inte släppa det. Det enda jag och Miranda snackat om på sistone är dig men jag kan fan inte släppa det jag tänker tänker så att det knakar ärligt talat jag mår skit över det hära tryck inte ner mig mera då snälla. Jag visste faktiskt inte riktigt varför jag ville ändra på dig förut men nu vet jag. Jag är så orolig att det ska hända mig något att jag inte vill att det ska hända dig, Kevin eller någon av mina små syskon. För om du inte minns det så är vi den tredje generationen alltså den som kommer att ha det svårast med du vet vad, och det känns jobbigt att just vi ska va det men jag vill inte heller att det skulle vara någon annan. Jag vill inte släppa dig nu för jag älskar dig för den du är sannerliken är att jag inte bryr mig så mycket om din utsida du kan korta ner lite på sminket och ruffset och det har du ju gjort inte sant ? Men nu är det personlig heten jag bryr mig om det kaxiga som vänts mot mig precis som jag vänt mig mot dig och det dära lilla fjortis aktika du ha det i dig nu tyvär det känns inte bra för du är samma person det vet jag. Ditt hår och din klädsel är perfekt kan inte säga mycket eftersom att jag också går i liknande. Men det är det dära lilla fjortisheten i dig ser du den inte själv ? Jag vet inte men du lyssnar på massa låtar om sådant och låtar på verkar folk tänk på det iallafall,tack. Jag kommer inte kunna ha det så hära eller kanske för du har blivit bättre och jag litar på dig men du litar tydligen inte på mig längre du behöver inte du har skaffat dina nya fjortis kompisar ju. Eller fjortisar och fjortisar vet jag ju inte. Men iallafall det jag vill komma fram till är att om inte du tänker bli som oss så tänker vi iallafall jag bli som du. För jag finns alltid för dig...


Sär bild på mig men den här tiden var alldeles perfekt och jag
vill uppleva den igen vi är sååå nära ju ! <3


Kylie


''You can give me just one chans let's go out and dance'' 
Det känndes som en perfect låt att starta dagen med. Nu sitter man med en tandborste i munnen framför skärmen och bloggar. Idag börjar man nio, ska spela bränboll tillsammans med dom andra sexorna eller alltså i våra blivande klasser.

Bara jag som älskar den låten ? Den känns så sommrig och härlig, aja bloggar kanske en gång till kram Michelle.


jag älskar dig för den du är ♥

kan du inte bara älska mig för den jag är? syster, mitt allt, älskling.
jag försöker göra mitt bästa, snälla pusha mig inte för att jag ska bli annorlunda..
jag vet att du vill få mig inse att jag inte är den som jag va för två år sen,
men människor förändras, det vet du? det vet jag oxå!
ni sumpade eran första chans lite när ni gjorde som ni gjorde genom att ändra hela min blogg &
lägga in bilder som jag helst vill glömma, men ni är värda en andra!
du är så fin michelle, du behöver inte ändra på dig !
du är precis så som jag vill ha dig, du är alldeles för fin ,
en skit söt & go person är vad du är gumman,
och ja vet att du kommer sakna våra gamla minnen med mig som den dära 'pojkflickan',
men hon är finns kvar, även fast jag är den dära ' fjortisen' som du säger,
hon finns inom mig. och bara för din & mirandas skull så har jag inte sminkat mig på snart en vecka,
jag tycker ni borde vara lite små stolta över mig för att jag iaf försöker.

jag är iallafall så jävla stolt över dig syster,
jag älskar dig, <3

Träning


Japp nu är det träning som gäller trotts träningsverken i magen från löpningen igår så ska jag dra mig ner till fotbollsplan för att träna duktig som man är. Dagen har som sakt spenderas på tekniska och med Moa imorgon får vi se vad som händer, förutom att vi ska umgås i dom nya klasserna.

Jätte trött...


Jag skojar inte jag är jätte trött efter dagen på Tekniska, men bäst som våran skola är (INTE!) så hade våra mat leverantörer typ glömt att dom skulle ge oss mat så vi fick äta på mc donken istället och det tackar man ju inte direkt nej till eller ?

Jag har precis fixat en blogg till Moa men den dampade så jag länkar inte den nu utan senare när den funkar bra igen. Ikväll är det tränings om gäller, uppdaterar mer ikväll om jag kan.

Kram Michelle.

Morgon inlägg...


FOTAD AV MMICHAS ! DÅLIG KVALITÉ MED MOBIL KAMERAN SORRY.
Passar på att slänga in ett morgon inlägg nu när man endå börjar halv nio. För tillfället sitter jag och tänker på gårdagen på allt som hände ganska mycket faktiskt men inte mer om det. Idag är det Tekniska museet som gäller tillsammans med dom andra sexorna våra lärare kallar det vårat elevensval för imorgon ska vi ju spela brännboll tillsammans i våra nya klasser vi får se hur det går.

Kram Michelle.


Det är lugnt...

Nu känner jag mig stolt efter ca en timme och en kvart i spåret dock fick jag typ astma eller något så jag och Miranda gick en liten bit så klockan stannade på 12.36.6 mitt sämsta på två år tror jag men det har ju sina förklaringar. Sedan kommer jag hem äter och sätter mig vid datorn men ska snart dusha.

Ja jag vet att det kanske var fel av oss men du får ju typ damp ? Jag är inte kaxig eller jag var inte men jag blir det av folk bland annat dig men det fattar ju såklart inte du ? Vi kommer inte få umgås i sommar om det fortsätter så hära eller men andra ord vet jag inte om jag skulle palla det. Nu ska jag bättra mig bli en bättre person och då behöver vi inte detta iallafall inte jag. Du sa att jag skulle skita i dig inte för att jag tror att du menade det men visst jag ska skita i dig så länge du vill och kanske lite till !

Kram Michelle.










Dom andra bilderna/filmerna kommer imorgon eller vid nästa inlägg.

Bilderna ska komma nu...


Detta inlägg blir endast bilder eller vi kan säga att bilderna kommer i nästa inlägg då. Idag fick vi sluta tidigare runt två tiden ungefär. Jag tog sällskap hem tillsammans med Erica och Moa riktigt trevligt fast det blev en liten omväg. Nu ska jag och Miranda först fixa en sak *HEMLIGT* och sedan ska jag ta och packa upp min väska från Falun så att jag kan packa ner mina träningskläder dära. Bloggar ikväll igen om jag kan kram Michelle.


Svenska uppgift.

Berättelse är vad vi sitter och skriver för tillfället. Fast jag passar på att blogga lite i mellan. Men min lärare är så snäll och berättar just nu att våran berättelse ska våra nya lärare till sjuan få så nu blev det helt plötsligt jätte allvarligt.

Skit nu kom min rektor också toppen.

Musik♥


Kylie-Akcent

Konfermation och dansuppvisning...


Bild från grönan, fotad av mig.
Konfermation och dansuppvisning är vad jag har kollat på under dagen. Först åkte vi till södertälje för att min kusin skulle komfermera sig ( Kellies storebror. ) Tyvär var ju inte Kellie dära för hon var på någon innebandy avslutning synd när man endå får chansen att träffa henne liksom. Vi fick smaka på någon bröd/kex bit som vi doppade i vin som Jesus och dom gjorde under natt varden alltså så tog vi nattvarden.

Efter det åkte vi tillbaka till Rotebro och vidare mot upplands Väsby där det var dansuppvisning med temat Bamse ¨Dunderkär¨hette den... Dom små flickorna är verkligen gulliga i sina kläder. Men bilder och filmer kommer imorgon om jag hinner. förlåt för lågnt inlägg, bloggar imorgon igen om jag kan.

Dålig uppdatering...


Japp det kommer nog att vara dålig uppdatering idag eftersom att jag först ska på konfermation och sedan ska jag vidare på dansvisning (inget av dom ska jag vara med på). Har vi tur kanske jag kan ladda upp ett video klipp på när min syster dansar men bara kanskekanskekanske det beror hur youtube vill fungera. Bloggar senare igen om jag kan.

Kram Michelle.

Opa Opa...

Opa Opa-Antique är låten jag och Maja sitter och lyssnar på för tillfället låten är på grekiska har jag för mig, när jag var liten satt jag alltid och lyssnade på den eftersom att vi hade en bil med en registreringsskylt som det stog OPA på så det var där ifrån det började och det har liksom hängt kvar.

Förövrigt sitter man i Majas rum med en rygg som är dyngsur efter att alla småbarn har sprutat eller hällt vatten på en efter att jag och Maja startade ett vattenkrig, haha fy på oss. Uppdetrar kanske senare igen om jag kan.

/Michelle.




Opa Opa-Antique

Har vart så upptagen...


Ursäkta den dåliga uppdateringen men jag har helt enkelt vart för upptagen med min design och annat att jag helt glömt bort att blogga. Men nu är jag för tillfället tillbaka. Om ett litet tag ska jag dra ut med Maja en sväng och sedan får vi se vad som händer. Dagen startades iallafall med att jag hade fotbollsmatch och vi skulle sammlas halv åtta så det var som en vanlig skoldag för mig.

Men nu ska jag ut med Maja vi får höras senare när vi kan, Michelle.

Gröna Lund


Efter gårdagen på grönan är man helt slut i kroppen, att vara på grönan ger ungefär lika bra träning som en vanlig träning tycker jag iallafall är jag ensam om det ? Iallafall så stannde jag och några andra kvar en timme till alltså till nio innan vi satte oss på bussen hem tillsammans med Rickys pappa. Vi stannade även till på Mcdonken och dom flesta köpte sig något att dricka. Bilderna från igår får komma upp imorgon, så jag antar att jag bloggar imorgon om jag kan, Michelle.


Sol och dopp...


Idag var det då varmt väder ute så jag, Miranda och Isabell tog oss ner till stranden tillsammans med chips, ostbågar och två flaskor med drika, inte undra på att jag kände mig tjock och efter det åt vi ju donken också.

Är det bara jag som tycker att det är otroligt fint sommar väder ute ? Dom flesta har ju längtat efter sommaren men nu tycker alla att det är för varmt själv tycker jag att det är ganska så skönt vi gick ju ner till vattnet dock doppade jag bara fötterna. Bloggar mera lite senare om jag kan.


Jag klarade mig...


Nu är jag tillbaka framför skärmen efter gårsdagens dag på Gröna Lund dock sitter jag vid en utav skolans datorer. Jag har nyss gjort klart allt mitt arbeta i SO så det känns väll rätt okej, nu ska vi tydligen på lunch men jag antar att jag uppdaterar efter skolan om jag kan, Michelle.


Nu ska jag

Nu ska jag åka så alla får ha
det bra och önska mig lycka
till, till att kunna åka så mycket
som möjligt.

/Michelle.

Gröna Lund


hejhej, om ett litet tag ska jag ta mig ner till stationen för att våran klass alltså 6B ska dra till grönan (gröna lund). Det kommer nog att bli en toppen da så länge jag håller mig frisk så. Så därför kommer jag inte kunna blogga under dagen men ett inlägg får ni iallafall.

Jag bloggar imorgon igen om jag kan, Michelle.

Ni kommer att märka


Ja som rubriken säger så kommer ni märka mina blogg förändringar om inte så är jag ledsen. Jag kom nyss ut ur duschen efter en eftermiddag/kväll spenderad på skolan med vårkväll. Jag tror att vi fick in runt 2500 kronor på att sälja Toast,läsk, bakelser och festis så det är riktigt bra jobbat. Imorgon är det grönan som gäller du tillsammans med klassen innan vi skills åt till sjuan. Men vi ska ha en avslutningsmiddag med. Nu ska jag ner och ta mig något i magen. Hare bra så bloggar jag igen imorgon om jag kan.

Michelle.

Vårkväll...


Alldeles strax ska jag på vårkväll, så senaste timmen har jag bakat kladdkaka som vi ska sälja tillsammans med våra Toast och Cola, ooom vi är coola. Jag har inte riktigt tid att blogga eftersom att jag ska dra te skolan och sälja strax. Men bara så att ni vet så ska det bli ändrade blogg rutiner.

/Michelle, bloggar senare om jag kan.


Pizza


Nu ska jag ner och äta lite Pizza trotts att min kropp inte orkar. Jag är otroligt trött och orkar det verkligen inte men jag sak eftersom jag som sakt har match i helgen. Mamma och jag går igenom min nya klass som kommer att bli 7C den största lyckan blir väll att jag får gå med Miranda om hon då inte byter vilket jag verkligen inte hoppas, där e mot hoppas jag på att Isabell Korpi byter till våran klass. HÖR DU DET GUMMAN VI BEHÖVER DIG !

Har inte mera tid nu bloggar imorgon igen om jag kan,Michelle.


SO-ARBETE

Just nu sitter jag och väntar på att min dator ska sluta lagga så jag kan fortsätta med mitt SO arbete, som för tillfället handlar om USA. Idag är det Tisdag vilket innebär att jag har träning ikväll fotbollsträning. Vilket jag inte alls känner att jag orkar just nu, jag är sjukt trött och har ont i huvudet efter en lågn helg i Falun. Men jag antar att det blir att jag drar mig dit endå jag har endå match i helgen så det skulle vara bra att iallafall vara där och vara med på genom gångarna. Men nu måste jag arbeta vidare.

/Michelle.


Upptäckta...


Just nu känner jag mig inte alls duktigt eller på humör för att blogga men jag gör det endå. Har kollat på ena halvleken av AIK- Åtvidaberg då AIK leder med 2-0 bra dära. Nu sitter jag och gör läxor som jag inte fattar ett enda dugg av, inte ett dugg kul är det heller. Som rubriken säger så blev jag och min kusin avslöjade idag eftersom att hon tog tåget hit vilket hon inte fick och när hon skulle hem mötte hon min låssas pappa så det var inge vidare det dära. Eftersom att hon antagligen inte kommer att få tillbaka sin dator ska jag gäst blogga till henna på www.kellieboberg.blogg.se . Uppdaterar senare igen om jag orkar, Michelle.


Orkar inte blogga.

Är för trött för att blogga så musik inlägg kommer,

Hot- Inna

Yes, im back


Ja, jag är tillbaka efter en hel helg spenderad i Falun AXA FLOORBALL CUP tror jag att den hette. Tänkte skriva lite mer detaljerat om vår lilla ¨semester¨. Vi körde som sakt i två serier en med nittiosju och en med nittiosex. Nittio sex gruppen vann vi då och vi spela kvartsfinal klockan 23.00 igår kväll då vi förlorade på straffar (5-5)efter förlägningen. I nittiosju kom vi två i gruppen men eftersom att det bara var fem nittiosju lag anmälda så gick dom två bästa lagen till final och såklart var vi ett utav dom vi och Bele 2. Finalen spelades tjuga över tvp idag tror jag då det stog 0-0 efter full tid, med varsin jätte mål chans som domarna inte tyckte var mål. Sedan sjugosju sekunder in i förlängingen gör Bele 1-0 och där med är matchen avgjord Bele vinner och vi tar silver.

 Men jag kan verkligen säga att det var jämt och att ni alla spelade otroligt bra, grymt jobbat tjejer. Inte nog med det så hade vi faktiskt eller som vanligt en otrolig hejar klack tack till den eller annars ett syort tack !<3


MATCHER ALL THE TIME !

Matcher all the time det kan man verkligen säga. Eller iallafall väldigt ofta. Om ett tag så är det Bele vi möter då för andra gången efter en förlust denna tunering/cup. Men nu ska vi verkligen ta dom. Efter det är det bara att dra oss vidare till nästa match som börjar ca 23.00. Nu ska jag lämna över datorn till Ellen...

/Michelle.

Summerland .

Hejhej, Nu mobil bloggar jag igen, Och just nu kollar jag på summerland som rubriken lyder, jag får förhoppnings vis tebaka min data snart, eller jag måste ha den ju .. Michelle kommer hem imorgon, längtar ni? Det gör jag ;) Och sen så längtar jag te sommarlovet, ge mig! /Kellieboberg.blogg.se

Tv .

Ja, som rubriken lyder så ligger jag i min säng och kollar på tv just nu :) Och jag mobilbloggar, det är därför texten blir lite cepe och ni inte kommer få någon bild.. Varför jag mobil bloggar är för att jag gjorde en sak igår som mamma inte gillade.. Men det ska vi inte gå in på , Ni får helt enkelt sitta och vänta på att Michelle ska komma hem så ni får läsa hennes underbara inlägg, Men jag kommer ju fortfarande försöka blogga tills hon kommer hem! /Kellieboberg.blogg.se

Pommac


En liv lig avslutning med tävlingar, matcher och pris utdelning. Ja dagen blev iallafall lyckad trotts allt eller man får hoppas att det fortsätter bra så att inget dåligt händer. Imorgon bitti runt sju ska vi upp och börja packa och göra oss klara men allt detta händer bara om vi inte blir sjuka så jag hoppas verkligen att vi håller oss friska. Nu ska jag hoppa in i duschen så alla får ha det bra.

God natt Michelle.

När ögat


Ska jag säga så jag vet inte riktigt men rubriken får stå. Idag spenderades dagen med Johan, Ricky, Gustav och någon annan tjej. Fy asså det var nära ögat. Nu ska jag börja packa eftersom att jag åker till Falun imorgon bitti om jag inte blir sjuk då, så det får man ju inte hoppas. Har avslutning ikväll också så det var bland annat därför jag var tvungen att komma hem ochn när jag kollar på klockan ser jag att jag har riktigt brottom så jag hinner inte blogga mera nu kanske uppdaterar senare igen.

Jag vet det blev ett konstigt inlägg, Michelle.


Trasig bil

Japp det är vad jag har just nu en trasig bil jag vet jätte intressant också. Men våran bil som vi skulle haft när vi ska åka till Falun funkar inte, jippie detta är inte bra. Så får se hur vi löser detta problem. Jag som verkligen behöver snacka med Elsa som skulle ha åkt med oss. Men jaja vi får se hru det blir.  Nu måste jagdra har träning.

Tack och kram.


Jag är nörd

Haha ja jag är nörd eftersom att jag har börjat nörda word battle eftersom att jag då är sämst på det. Och så har jag fastnat för datorn i ca tjugo minuter när jag egentligen skulle gått ner och kolla på Wipeout med familjen ajaj Michelle.

Sitter och chattar med Miranda och Kellie om lite olika, och vet ni ? AIK vann med 1-0 hemma mot Trelleborg hejaheja fortsätt så framåtframåt. Aja nu ska jag stänga ner hära och gå ner som jag egentligen ska göra. Bloggar imorgon igen om jag kan, Michelle.


Hurt-Christina Aguilera


Fotboll på högnivå


Japp fotboll på högnivå visas på min tv för tillfället eller iallafall ungefär. Nyss kollade vi på Örebro-djurgården som slutade 1-0 och strax är det AIK- Trelleborg som gäller. Men innan det passa jag på att blogga lite grann.

Som resten av dagen sitter jag och spelar Word Battle och chattar med Miranda och Kellie roliga männisskor det dära ;) haha jag antarf att jag bloggar igen senare om jag kan.

tack och kram.

Inte mycket kvar


GAMMAL BILD PÅ MIG OCH ISSA !<3

Ja, som sakt nu är det inte mycket kvar innan jag är helt klar med att göra mig i ordning, jätte intressant jag vet. Så hära näst på min lista som finns i mitt huvud är att städa rummet. Och så är det ju söndag idag vilket betyder att ni ska få musik tips och så ska jag försöka fixa något extra som jag säger hela tiden mern som aldrig blir av. Men jag ska verkligen försöka bättra mig på den delen ( även med annat). Word battle är fortfarande igång på Kins samtidigt som Doctor Doctor- Elin Lanto spelas på min spotify, jag vet inte direkt om jag gillar låten just därför spelar jag den för att ta reda på det. Lite skrikig men okej. Aja jag antar att jag uppdaterar senare igen om jag kan.

tack och kram.

Dammsuga


Där nedanför alltså neranför trappan håller mamma och Janne på att städa bland annat dammsuga. Det skulle jag också behöva med tanke på mitt rum och att vi ska få gäster idag. Har inte städat på hela veckan pga av att jag som sakt vart sjuk men nu är förhoppningsvis på bättringsvägen.

För övrigt sitter jag och spelar Word battle som jag inte alls är speciellt duktig på men det underhåller mig iallafall. Men nu måste jag hoppa in i duschen för att göra mig i ordning annars blir det tjaffs. Bloggar senare om jag kan, Michelle.

Film med familjen


Det är vad jag ska göra nu alltså kolla film med familjen jag antar att vi ska se Eragon som vi snackade om vid middagsbordet, så jag ska ta och stänga ner datorn och faktiskt vara lite normal. Dock har jag fortfarande en liten del av min förkylning kvar som jag hoppas försvinner så fort som möjligt. Alla får ha en bra kväll så ses vi förhoppningsvis imorgon om jag/ni kan.

Kram Michelle.


Summerjam

Summerjam heter låten som spelas på min spotify för tillfället.Jag stängde nyss ner sims som jag spelade i ca tio minuter innan jag drog ner för att titta på tv lyckligtvis var den någon bra film på tv som sedan avslutades med att jag kollade på andra halvlek mellan Malmö-Åtvidaberg där Malmö vann med 3-1 Wilton Figuredo (gammal AIKare) gjorde sista målet snyggt var det också.

Jag väntar på att Kellie ska logga in på msn hon vet varför och så hoppas jag att Miranda också ska logga in men henne får jag inte tag på alls. Men jag antar att jag uppdaterar senare igen om jag kan. Bilder på det jag köpte i måndags kommer nedan.

Kram Michelle.


Tröja 99:- Stadium

99:- Gina Tricot

Guldfynd 59.50:- tror jag att det var.

Junibacken

Nu sitter jag i mitt rum efter en halvdag på Junibacken. Janne hade fått någon inbjudan dit så vi fick en pin som det stog ¨VIP GÄST¨. För övrigt var allt gratis förutom i shopen där man istället fick 10% rabatt. Juste när vi skulle gå där ifrån var det en liten kille som kom fram till min yngre syster och pussade henne på skinden.

Nu ska jag underhålla mig själv genom att spela sims vilket jag inte gjort på jätte länge känns det som. Men lite bilder kommer nedan.

kram Michelle.


0




Vill inte ge sig


FOTO: I falun tagen av mig.
Min förkylning vill inte ge sig just nu, den går upp och ner hela tiden, ibland snuvig ibland hostig ibland trött. Aja slut snackat om det.  Imorgon är det lördag vilket innebär helg men min helg kommer jag bland annat spendera på läxor eftersom att jag bara vart i skolan en dag denna vecka. Så jag har två sidor svenska, en del på sista kapitlet i matteboken engelska läsning NO och så skulle jag behöva plugga lite extra till franska provet som jag antagligen får göra på onsdag eller torsdag. Jag antar att jag bloggar imorgon igen.

Kram Michelle.


Bättre...

Idag mår jag lite bättre så jag hoppas att jag är på bättringsvägen. För tillfället tittar jag på Smallville samtidigt som jag sitter vid datorn och lyssnar på musik. Eftersom att jag inte har varit helt feber fri idag så blir jag hemma imorgon också tyvär, Men så är det. Kvällen kommer att spenderas framför TV:n med fotboll igång så som en riktigt kväll ska spenderas tycker jag (film går också bra) aja, bilderna från i måndags kommer snarast och kom ihåg över trettio besökare så får ni en överaskning.

/Michelle.


Gårdagen...

hejhej, nu jag jag suttit och tittar på wildchild tre gånger i rad så för tillfället är jag ganska trött på den filmen. Iallafall så tänkte jag berätta lite mer om går dagen, då jag Madeleine och Isabell åkte till Stinsen eller först till mc donken som det hette enligt Madeleine där vi alla tog en varsin glas och något att äta då jag märkte att jag hade glömt nästan alla pengar hemma. Men som tur så skulle mamma dit senare så hon kunde lämna av dom då. Jag köpte två tröjor och en kort hållare. Bilder kommer sedan. På vägen hem sprang jag och Isabell in på VI för att skulle köpa en choklad ask till Janne som fyller år idag GRATTISGRATTIS !
Bloggar kanske igen senara om jag kan, Michelle.


*Hosthosthost*


Usch, jag vet att jag skulle ha bloggat tidigare men jag orkade verkligen inte sätta på datorn. Som ni kanske förstår så har jag inte vart i skolan idag pga att jag hade ont i halsen imorse och så har jag fått feber under dagen. så *hosthosthost* låter det om mig titt som tett.

Iallafall så fyller min låssaspappa Janne år idag så grattisgrattis till honom !

blogar mera senare om jag kan, Michelle.

Orkar inte...

Förlåt men jag orkar inte blogga,
är trött i huvudet och har ont i
halsen så jag ska lägga mig nu
, om jag inte är hemma från
 skolan imorgon så ska jag
blogga via mobilen för er skull.
 Sov gott, Michelle.


Madeleine och Isabell :D<33333333333333333333333333333333333


Jag slutade för en halvtimme sedan fast som vanligt sitter jag och Faiquah kvar denna gång för att jag väntar på Madeleine och Isabell eftersom att vi ska iväg. Antar att jag inte kommer hinna blogga så mycket så jag bloggar lite nu för eran skull och MIRANDAS stackarns som är hemma och är sjuk. Kan kolla om jag hittar något kul till dig, en norgehistoria kanske ? Haha har tråkigt Faiquah sitter och sjunger som en kråka och typ dansar också fast hon lyckas inte så bra, aja jag måste dra nu bloggar mera igen sedan om jag kan,Michelle.

I Norge byggs fängelset ut. För att det ska kunna rymma flera

Vet ni varför en norsk har med sig två bildörrar med sig i öknen?
- Nej?
- För att han ska kunna veva ner rutorna och få korsdrag...

Arve blev övertalad av Ole att köpa en toalettborste.
När det har gått några månader, frågar Ole:
- Hur går det med toalettborsten?
- Inget vidare. Jag har gått över till papper igen...

Källa : www.humorbrevet.se/norgehistorier

Eran belöning...


Förlåt men video klippen går inte att ladda upp så jag tänkte bjuda på lite fakta om mig...

När jag var yngre... Jag gillade jätte mycket att åka till lådbilslandet (även fast jag bara vart där en gång) Idag kommer jag inte riktigt ihåg vad man gjorde dära men det var något med bilar iallfall. Jag tyckte verkligen inte om att folk inte kastade skräp och jag tyckte att det var dumt att folk spottade och förstörde och ibland så märker jag att  sådana saker fortfarande finns kvar haha. Jag lekte även jag att jag var Mary-Kate Olsen tror det eller ej men så var det just idag fattar jag det inte själv men ja så var det.

Mina kompisar...När jag var yngre lekte jag bara med samma kompisar, Felicia, Louise och Agnes är några av dom. Haha jag kunde inte säga Agnes så jag kallade henne för Anus (a'. Jag och Felicia brukade begrava döda djur vi hittade jag kommer fortfarande ihåg fågeln vi begravde sista dagen i en kaffemugg nere i jorden. När jag träffade Miranda för första gången tyckte jag att hon var speciell och kaxig haha, ja fråga vad jag inte tyckte.

Min försa kärlek...kärlek och kärlek vet jag ju inte om man kan säga min första riktigt starka kärlek kom i fyran tror jag att det var som jag verkligen grät för men min första kille som jag gillade vad Jesper som jag känt sedan jag var jätte liten eller ca tre år. Men jag tror att jag gick på dagis eller förskolan då.

Hoppas att ni blev nöjda annat kommer vid nästa besöksrekord eller över trettio, Michelle.

Ute...

Hallo... Kvällen har jag spenderat ute tillsammans med Madeleine och Isabell som först och främst skulle äta. Madeleine åt en stor räkmacka och jag och Isabell tog och delade på en pommes frites tallrik. Madeleine är taskig och la en räka i min cola, men då blev jag sur och la en pommes frites bit i Isabells cola och sedan ett klubb papper i Madeleines luva hehe.

Imorgon är det iallfall skola igen trist men sant, men jag kan glädja mig åt att jag är frisk och kanske kommer att åka till stinsen tillsammans med Isabell och Madeleine efter skolan hoppashoppas. För tillfället kollar jag på Wipeiut men det är reklam nu så jag passar på att blogga.

Men alla får ha en bra kväll så bloggar jag igen imorgon om jag kan, Michelle.
Bad boys-Alexandra Burke

Göra något ?


hejhej,

Jag och Madeleine sitter i mitt rum och har jätte tråkigt vi har nyss kollat på lite film... Någon som vill göra något? Imorgon är det iallfall skola och troligtvis så ska vi åka till stinsen och fixa lite saker, men vi får se. Egentligen skulle jag vart med Tilda men hon ska ju vara Bollisa så vi får göra något en annan dag kanske Tisdag ? Aja jag uppdaterar igen senare om jag kan...

/Michelle.


Söndags träning...


God morgon !


Här sitter jag i min morgonrock och har precis startat upp datorn för att kolla runt lite. Om ett tag ska jag göra mig i ordning för att sedan åka på en söndagsträning med fotbollen. Dets ka bli rätt skönt att få komma ut lite även fast jag är otroligt trött. Senare under dagen kommer mormor och morfar och jag kanske drar ut med Madeleine och Miranda som det ser ut för tillfället, kanskekanskekanske ska jag klippa mig med vi får se. Ha en bra morgon så uppdaterar jag senare igen om jag kan.

Michelle.

Stänger av...


FOTO : Jag
FOTOGRAF:
www.bellasdiary.blogg.se
Detta blir sista inlägget för idag innan jag stänger ner datorn. Jag lovade er en grej och det ska ni få imorgon så fort jag kan ladda in det.. Jag ska iallfall ner och mysa lite med familjen (tolka inte fel). God natt bloggar imorgon igen om jag kan.

/Michelle.

Trettio besökare...


Som jag sa igår så skulle ni få något speciellt när vi går över trettio besökare eller får något besöksrekord, och idag har jag fått över trettio besökare så jag ska försöka fixa fram något extra som jag inte haft förut. Har ni något förslag ?

Förövrigt har jag mest suttit vid datorn sedan Madeleine gick hem, väldigt trist faktiskt men ja så är läget. Imorgon ska jag försöka att vara ute lite mera men även blogga. Uppdaterar kanske en gång till senare om jag kan.

/ Michelle.


Nu har jag...


Nu har jag nyss redigerat tre bilder en av dom kan ni se ovan...


Miranda har kommit hem så jag kanske drar till henne om jag inte går och klipper mig, för tillfället är mitt hår väldigt jobbigt så det skulle behövas en klippning. Jag har kollat på Hammarby-Norrlöping som slutade 2-3 med två skadade Hammarbyspelare. Misstolka inte att jag hejar på Hammarby för det gör jag verkligen inte AIK är liksom laget för mig. Men eftersom att en del ur min släkt/familj hejar på Hammarby så händer det att man kollar på det ibland. Imorgon är det iallfall Derby AIK- Djurgården, så jag lär antagligen sitta limmad framför TV:N !

Aja bloggar igen senare om jag kan, Michelle.

Jag vill ut...


Åhh... Jag vill ut och bara ha det kul och inte sitta inne och glo... Jag funderar på att dra till KOM och klippa mig är trött på att mitt hår är så tråkigt och alltid trasslar sig. Annars någon som villl göra något ?

Nu smsade Miranda så kanske drar ut med henne ett tag. Men jag vill bara tillbaka till stinsen och handla kläder,smycket och allt det dära. Igår kom vi upp i 28 besökare 2 ifrån att ni skulle få något speciellt men som sakt dagen är inte slut ännu så det finns fortfarande tid kvar...

Bloggar kanske mera senare om jag kan, Michelle.

SnabbShopping...


Hallå, nu har jag suttit med ett inlägg i två och halv timme tror jag utan att ha publicerat det så nu börjar jag om på nytt. Jag och Madeleine åkte i väg till stinsen för en liten snabbshopping, och eftersom att vi knappt handlade något så blir det tyvär inga bilder. Men jag hittade en T-shirt som jag ska köpa nästa gång jag åker dit. Resten av dagen vet jag inte alls hur den kommer bli eftersom att Madeleine drog hem för lite mera än en timme sedan. Men jag antar att jag bloggar igen senare om jag kan.

Michelle.


RSS 2.0