funfunfun

Tjenare!
Tänkte skriva lite när jag nu väl har chansen. Var galet seg imorse men gjorde mig så småning om klar och begav mig till stan för att möta upp Kellie. Vi lunchade på donken innan vi drog en spontan bio och kollade på Du gör mig galen! Helt okej film då vi bara valde en väldigt fort, men kanske inte den allra bästa jag har sett.
 
Nu sitter jag hemma hos henne där resten av min familj är, eftersom att bruden fyllde 16 förra veckan så är vi här och firar henne lite. Just nu at the moment så sitter vi uppe i hennes nya rum (första gången jag ser det, trots att hon fick det för två månader sedan..) och hon spelar lite medan jag bloggar, ska försöka spela med henne sen men jag är verkligen brutalt kass på fifa, menmen försöker iallafall!
Puss så länge!

28

Tjenare!
Tänkte skriva lite när jag nu väl har chansen. Var galet seg imorse men gjorde mig så småning om klar och begav mig till stan för att möta upp Kellie. Vi lunchade på donken innan vi drog en spontan bio och kollade på Du gör mig galen! Helt okej film då vi bara valde en väldigt fort, men kanske inte den allra bästa jag har sett.
 
Nu sitter jag hemma hos henne där resten av min familj är, eftersom att bruden fyllde 16 förra veckan så är vi här och firar henne lite. Just nu at the moment så sitter vi uppe i hennes nya rum (första gången jag ser det, trots att hon fick det för två månader sedan..) och hon spelar lite medan jag bloggar, ska försöka spela med henne sen men jag är verkligen brutalt kass på fifa, menmen försöker iallafall!
Puss så länge!

#sportlov

 
Hejpåer!
Tänkte uppdatera er lite nu när jag har lite tid över på lovet. Drog till Miranda i tisdags där vi tonade håret mörkare, blev ganska väldigt mörkt men det fungerar. Senare packade vi grejer innan vi drog till pizzerian och käkade, mötte Joel, Eldh, Ludde, Niclas, Mange och Jonte där de följde med oss hem till Miranda ett tag innan Max kom dit och vi alla drog till honom, dit även Marcus och Elinor kom. Hade en as bra kväll där, började lite halv stelt men det släppte ganska fort och vi flamsade, skrattade och hade det allmänt nice. Elinor, Marcus, Joel och Ludde drog så småning om och vi andra spenderade natten där och flamsade vidare. Drog till donken med några och köpte frukost innan vi drog hem och alla försökte få någon timmes sömn innan de skulle iväg på nya äventyr. Jag blev kvar hos Max och vi spelade kort, staratde vattenkrig och eftersom att båda var för sega för att göra något så drog vi till donken vid coop och käkade lite innan vi skiljdes åt och jag drog hem och tog det lugnt innan jag och Miranda drog ut på en liten springrunda och efter det var de bara att ta det lugnt, mös med min syster lite grann och lämnade lite pengar till Miranda det var ungefär det jag gjorde innan jag somnade. Ska iväg nu så skriver senare puss!

lalalalalalalalalala'

Hejsanhejsan!
Här sitter jag framför datorn i Mirandas rum och väntar på att hon ska bli klar. Tänkte skrive lite om mitt lov så länge som förövrigt går alldeles för fort framåt.
 
Fredag
Följde med Miranda hem som planerat, vi chillade lite innan vi drog och fikade i Sollentuna och sedan till Silvderdal för att kolla innebandy. Drog hem gjorde hemmagjort pizza, August kom och vi alla tre drog till Silverdal igen och kollade ytterligare en match. När vi var hemma kom Eldh och sedan även Max och Niclas och vi drog till Max där vi tog det lungt innan jag drog hem, 
 
Lördag
Upp tidigt som attans för attans för att dra till Simhallen och kolla killarnas matcher, sedan drog jag till Rotebrohallen där jag dömde några matcher och var helt totalt död efteråt men trots det pallrade jag mig tillbaka till simhallen och kollade killarnas match om tredjepris som de förövrigt vann.
 
Söndag
Upp tidigt som attans igen för att döma, sedan drog jag direkt på match, vinst med 8-5 tror jag, as tråkigt spel eftersom att de bara var en femma. Lunchade med Miranda, Pietro, Pekka och Birgitta efteråt, gott som satan. Drog hem duschade, fixade mig lite hos Miranda innan vi spenderade våran kväll tillsammans med Niclas och Jonte. 
 
Måndag 
Jag hade en underbar dag i Kista tillsammans med Isabell, vi kom dit runt halv tolv då vi kollade i de bästa affärerna, testade lite, käkade, testade och kollade i resten av affärerna, fikade och sedan köpte det vi ville ha. Kom därifrån runt halv sju så när man kom hem va man lagom sliten men ack så värt det var, fanns en hel del fina saker och vi han snacka en hel del. Galet nice!
 
 

@Espresso house


Maybe it's okey to touch the bottom.

Hejhejhallå!
Fredag igen då och snart helg och sedan lov, ska bli så galet skönt, få ta det lite lugnt, göra saker som man vill och förhoppningsvis ha galet kul. Har två lektioner kvar innan lunch och jag är redan svinhungrig igen, men det är stabilt, visst är det de. 
 
Har innebandy på idrotten idag så ja, just nu leker livet. Följer med Miranda hem efter skolan, vad vi hittar på är än så länge oklart, men skoj lär det väl förhoppningsvis bli, skriver senare, puss!

blablabla, rubrik ja!

Holla amigos!
Är riktigt grym på det här med att uppdatera, verkligen. Skyller väl på att jag inte haft tid, och när jag haft det så har jag inte bloggen varit det första jag tänkt på. Har NO just nu, och våran lärare går igenom massa saker som jag förstår nada av, finns ingen mening med långa genomgångar för man kommer ändå inte ihåg något om man väl lyssnar, men prata på du, jag kan göra annat. 
 
Torsdag idag och jag brukar älska torsdagar, får väl se vad som blir av den här men än så länge har det varit bra och livet rullar på. Uppdaterar er när jag har något lite mer vettigt att säga, puss!

Avrundar kvällen med världens bästa film!


Past lovers that made you cry And though I wanna make it right

En dag som alla andra har det på sättochvis varit idag. Vaknade imorse och drog till Rotebrohallen för att dömma två matcher med Elin, sen fixade jag mig lite snabbt och begav mig till Simhallen för att kolla A-laget tillsammans med Miranda och Isabell, drog sedan vidare till Silverdal och kikade lite på 96:ornas match och sedan 98:ornas. 
 
Drog hem och duschade och nu har jag hamnat här i Isabells soffa, vi har precis kollat klart på melodifestivalen. Blir inte lika förvånad som jag var de första åren när Sverige röstade fram de absolut sämsta och konstigaste bidragen till final. Hittade dock en ny favorit, tyckte bidrag nummer sju "Falling" tror jag låten heter var sjukt bra och härlig att lyssna på. Får se vad vi hittar på senare, högst oklart! Vi hörs väl imorgon, puss!

Fredagar absolut bästa, älskar fredagar!


If plan A didn't work. The alphabet has 25 more letters!

Âllo!
Sitter i skolan och har svenska, ska skiva vad vi tycker om några dikter om döden, sådär lagom kul men det är hyfsat enkelt iallafall till skillnad ifrån allt annat stress just nu. 
 
Fredag idag och jag har lunch om inte så lång tid och sedan återstår två lektioner, idrott och matematik sedan har jag helg, så sjukt skönt att det inte finns, inga matcher i helgen så blir mer tid över till att kolla, inte mig emot faktiskt. Nu ska jag försöka vara lite aktiv och jobba lite till, hörs senare puss!
 

Valentine's day

Hejhejhallå!
Skoldagen är över och sedan jag kommit hem så har jag fixat med disken och bakat kladdkaka och nu har jag satt mig framför datorn. Ska ta och försöka plugga lite på No:n till imorgon och sedan ska jag börja göra mig i ordning för att dra till Satelliten. Mamma borde komma hem när som helst och då ska hon börja göra pannkakor, är rätt hungrg trotts att jag proppat i mig några gelé hjärtan som jag fick av Miranda idag, den snuttisen och även lite kladdkakesmet. 
 
Fick reda på att det är en vecka kvar till lov, bara?! Jag är så galet taggad så ni förstår inte, har vart stenhårt plugg i skolan hela tiden, klarade två veckor sedan var det kört, dumma mig men ska försöka ta tag i allt igen, sen så ska jag ha sökt in till gymnasiet imorgon också, jobbigtjobbigt. Har varit ganska säker på min sak fram tills nu B E S L U T S Å N G E S T ! Men det löser sig nog bra det där också. Blev akuttrött nu också, kaos, vi hörs senare, puss!

Tralalalalallalalalala

Hôla!
Vet inte om min hälsningsfras stämmer in på något språk eller inte, den bara är där och får betyda något i den stilen så som hej eller hallå osv. Har precis haft franskaprov och det gick väl sisådär, hade trotts allt hyfsad koll kändes det som men långt ifrån bra. 
 
Börjar NO lektionen vilken sekund om helst så ska börja runda av nu snart, drar hem och pluggar efter skolan och sen drar jag till Satelliten så vi hörs väl senare, puss!

Sometimes you need to take hard decisions

Hej kompisar!
Har friluftsdag idag men eftersom nästan alla i min klass ska vara hemma och plugga istället så drar jag en likadan, tänker inte åka skridskor själv iallafall.

Har precis vaknat till liv nu och ligger kvar i sängen där det är för skönt att vara, har inte valt om jag ska pallra mig ner för trappen och äta, om jag ska öppna datorn och börja plugga direkt eller om jag bara ska ligga kvar här och sova lite till. Jobbigt val, men får väl se hur jag gör, puss!


Lägger ner plugget för idag..

och kryper till korgs, har några timmars sömn att ta igen, sovgott! 😘


Lägger ner plugget för idag..

och kryper till korgs, har några timmars sömn att ta ikapp, sovgott! 😘


Grattis Nikolas på 16årsdagen!

Min helg i korta drag.. spelade match i lördags gick ur uselt för mig men vi vann matchen iallafall, kollade killarnas match efter, kärlek till grabbarsas lag, typ de som räddar mina helger eftersom att det alltid är deras matcher som man kollar på. Hade en till match senare på dagen som vi vann med 9-0. Skyndade sedan hem, duschade och åt i racefart innan jag drog på mig mjukis kläderna och begav mig till Madeleine där hon, jag och Isabell kollade melodifestivalen, blir så sjukt jävla irriterad, Sverige vet ingenting om hur man röstar, Sean okej men Anton var klart bäst!
 
Söndags spelade jag match som gick lite sisådär halvbra innan jag drog till morbror för att fika, eftersom att han fyllde år. Drog ut med Nikolas på kvällen och vi fightades i snön lite grann, sådär lagom kallt, blött men skoj. HAr tagit mig igenom hela måndagen nu, är lagom seg eftersom att det inte blev så mycket sömn för mig inatt, så ska försöka komma i säng till någorlunda bra tid iallafall, trotts allt det här plugget som måste göras.
Vet inte riktigt hur min dag imorgon kommer se ut än men vi får väl se, puss!
Nikolas fyller 16 idag den lillaplutten också, grattis!

Cause you're on my mind ♥

♥♥♥

#happymoment

Är hemma nu, galet speedad och gladare än på länge, wehå. Håller sig det här till imorgon så kommer det bli en grymt bra dag. Känner att jag börjar bli för öppen nuförtiden, oups jaja ska sova snart, puss!


My mind reminds me of you every little second I try to not think about you

Hade studiedag igår så underbart, vaknade runt tio och drog så småning om till centrum tillsammans med Miranda. Vi kollade runt i affärer, lunchade, snackade och fikade. Hade en underbar dag med min bästavän i centrum. Hade träning på kvällen som däremot gick åt skogen så ofokuserad, tankarna på annat håll och magen värkte.

Vaknade upp till skolan idag och nationella under förmiddagen, gick åt skogen hann inte skriva klart. Hade matte efter innan jag drog hem. Somnade en stund, satt vid datorn innan jag drog och mötte Miranda och August. Drog hem till Miranda där jag är nu tillsammans med henne, August, Joel, Ludde, Niclas och Eldh, vi har kollat gladiatorerna och nu film, mamma hämtar mig senare då jag ska hem och sova så att jag orkar upp till matchen imorgon. Hoppas alls får en bra kväll, puss!


Standard Sverige, bra säkerhet här! 👌


It's like you're always there in the corners of my mind

Hola!
Första nationella i nian gjort nudå, kan inte avgöra om det gick bra eller inte det bara gick och jag gjorde det. Käkade mig mätt på kakor, cola och energidricka också så blev ingen lunch för mig eftersom att det var äcklig fiskgratäng.
 
Det är onsdag och jag har egentligen träning idag men så bra är inte livet idag eftersom att jag måste iväg på ledarutbildning, Kellie kommer hit snart och vi ska ta något att käka och jag ska fixa mig lite, men fram tills dess så bosätter jag mig här tillsammans med mitt plugg, ni hör av mig när jag är klar, puss!
#snyggaoutfits

Even though it hurts I can't slow down, walls are closing in and I hit the ground

Deppvecka, skyller på att jag är tjej.. Ska försöka få lite plugg gjort, hörs imorgon puss!


Just call me beautiful... B - E - A UTIFUL

Hello!
Ny vecka nurå och jag är helt totalt sönder tröttad eller något i den stilen, orkar knappt med första lektionen innan det skiter sig och jag lägger mig ner på bordet typ, har ju blivit av med mitt headset nyss också så har absolut ingen koncentration alls, tankarna snurrar, hjäp!
 
Har satt mig ner vid bordet i köket iallafall, ska göra i ordning lite mellis samt försöka få lite plugg gjort innan jag ska byta om och bege mig på träning. Såg precis att jag måste fixa disken också, pust. Skriver senare, puss!

ANTON EWALD!

 

Melodifestivalen 2013

Åhh herren vad rikskassa människor det finns höll på att avlida när jag kollade nyss seriöst, om vi inte kan skicka Danny så undrar jag om det ens är något mening med det här. Jag sitter hemma hos Isabell iallafall och vi har suttit och grävt ner oss i soffan pga av allt oljud. Nu sitter vi med godis och chips överallt och kollar P.S I love you tycker inte att filmen är så jätte bra egentligen men finns inte mycket bättre på tv just nu. 
 
Min helg började bäst igår iallafall, spenderade dagen med Miranda, skolan rullade på och vi drog till Sollentuna för att fika med Niclas, sen åkte vi hem till mig en snabbis och sedan till Miranda där vi åt mysmiddag och flamsade som bara vi kan göra. Senare kom August och Joel och vi kollade gladiatorerna och lite film innan jag drog hem. Upp tidigt imorse för match vinst med 8-0, härligthärligt. Drog sedan till Silverdal och kollade innebandy. Hamnade här till slut och nu ska vi tagga melodifestivalen nästa vecka med bästa Anton. 
Hörs sen, puss!

RSS 2.0