Träning, <3

Ska iväg på träning alldeles strax men tänkte slänga in ett inlägg innan jag åker som är om ca sex minuter, sitter och chattar med Kellie på msn för övrig gör jag inte mycket utom att min syster tjatar om att spela men det hinner jag inte. Kanska får hon spela medans jag är på träning men vi får se.. kram Michelle.


På innebandy finalen, (:

/Lillasyster♥

jag älskar min storasyster michelle.vi har spelat och så har vi spelat inebandy med varan,från martina.

Hihi vad busigt...

Klockan närmar sig tjugo i sex om en timme så börjar min träning, jippie ! :)

Har spenderat min tid efter skolan tillsammans med Linda jag hjälpte henne att städa klart sitt rum som bokstavligen behövdes, hihi dock vet hennes föräldrar inget ännu.

Ikväll på fångarna på fortet är det föräldrarna mot barnen där bland annat Pernilla och Benjamin Wahlgren ska vara med,skulle vara riktigt kul att se men som sagt är jag på träning då får kolla på nätet senare. Ska ta lite mat i magen nu så att jag orkar, kram Michelle.


Ska lägga mig...

Janne kom precis innan för dörren och jag ska ta och börja dra mig emot sängen, somnade till lite när jag satt och gjorde min NO-läxa haha aja baja ! :)

Uppdaterar imorgon igen om jag hinner, Michelle.

Like a diamond in the sky falls down, its take my up from the underground,♥

Framåt och tillbaka...

Denna dag har faktiskt varit ganska jobbig, efter skolan åkte jag och Isabell till sollentuna för att hitta någon plats att klippa sig på men vi var osäkra så vi drog ut för att kolla när bussen till stinsen skulle gå, men precis när vi kom fram så åkte den. Så vi bestämde oss att åka te Kista men på vägen dit ångrade vi oss och gick av och fick gå tillbaka, jobbigt ?! Och sedan till sist kom vi till Stinsen där jag och Isabell klippte oss so cute Isabell blev annart med mig så där kan man säga jag är inte längre söt för er som tyckte det ;) Bloggar sedan om jag kan, kram Michelle.


Kommer nog inte...

Nu är man tillbaka efter en idrott lektion och om fem minuter börjar dagens sista lektion nämligen musik, det är första gången vi har det den här terminen, jippie ?

Iallafall tror jag inte att jag kommer att hinna blogga någet efter skolan för jag och Isabell ska dra någon stanns och sedan bär det antagligen direkt av till en löpträning i spåret, kram Michelle.

Forever in my heart,<3


Franska...

Har franska om ehm.. tre minuter så ska stänga av datorn typ nu, uppdaterar senare, Michelle.

Skoldags...

Det är måndag idag och för min del är det bara att börja göra sig klar för att dra sig till skolan. Vi slutar runt tre och efter det ska jag och Isabell iväg någon stanns inte helt säker på vart vi ska än..

Har träning ikväll också, och jag är inte ett dugg peppad eller lite faktist synd bara att jag är så trött..måste dra hejdå, kram Michelle.


Hål fyra och fem var där inne på mini-golfen på Siggesta gård,<3

Det vill inte sluta...

Orkar inte blogga har varit en lång dag som startade med Maja och lite Sims sedan en fotbolls match vi förlorade med 6-2 mot Viksjö och sedan var det bara att bege sig till morfar och mormor för att en del av släkten skulle komma dit för att fira morfar som fyllde år i torsdags, fick även träffa Kellie ett tag..

Sedan kom det bästa mamma och Janne kom förbi och sedan åkte vi förbi sjukhuset där stampe och mamma ligger/bor för tillfället och när jag fick se honom så ville tårarna inte sluta, sedan blev det lite knas och nu vill jag bara sova, god natt kram Michelle.


Jag kan lova att mitt hjärtat alltid kommer att vara öppet för dig, ♥

Gästbloggning

Hej :)

Det är Maja här, Michelle ville att jag skulle blogga då hon sitter i ett omklädningsrum för hon ska spela match. Var med Michelle tidigare idag men bara en stund för hon skulle ju på match. Jag är inte så bra på det här men ni kan besöka min blogg här om ni vill :)


Match

Ska på match, kram Michelle


God natt, <3

Nu säger jag god natt, uppdaterar imorgon igen om jag kan, kram Michelle.

Ute kväll med grannarna...

Har varit ute med grannarna ett tag, först så körde vi lite tjuv och polis och sedan kom björn ut och körde brännboll med oss och det var faktiskt riktigt kul. Nu sitter jag iallafall inne och ska börja knepa och knåpa på Majas nya design och se hur det blir. För övrigt tittar jag på bröllops fotografen just nu och det varkar faktiskt ganska bra..

Var en snabbis på sollentuna centrum med Miranda och Malin idag men köpte inget, men Miranda köpte en kofta se den här, www.mirandaau.blogg.se :) ♥


En myrslok <3


Uppdatering...

Uppdatering med stor U har jätte tråkigt eftersom att Maja inte fick komma hem hit så funderar jag på att dra ut någon stanns till Rotebro kanske eller bara utanför..

Håller i vilket fall som helst på att städa inte helt ovanligt när det gäller mig och ibland kan det faktiskt vara ganska roligt, iallafall en dag som denna en lördag helt utan aktiviteter..Uppdaterar senare om jag kan kram Michelle, <3

Evig kärlek till er,<3


Har seriöst...

Har seriöst skit tråkigt och jag hatar sådana dagar då man bara sitter hemma och inte gör något alls. Ska väll smsa Miranda och kolla vad hon ska göra idag förövrigt har jag inga större planer för dagen. Så ska försöka städa lite grann och se hur resultatet blir, uppdaterar senare igen om jag kan,  Michelle, <3




Helg, (:


Vaknade på morgonen och fick faktiskt ligga och dra mig hur länge jag vill, dock blev det inte längre än till tio i åtta..

Hade en underbar dag med Tilda och Isabell igår riktigt skoj om man bortser från det sista. Ska iallafall vänta på att Tilda vaknar och se vad hon ska göra idag.. hihi ♥


Taio Cruz - Dynamite

God natt ! ♥

Nu säger jag godnatt för min del, kram Michelle ♥

Försöker muntra upp...

Efter en första innebandy träningen inne för säsongen är jag riktigt trött i kroppen faktiskt, det har varit en lång skolvecka och en massa träningar och grejs så nu ska det bli skönt med lite helg. Just nu sitter jag och chattar och ska kolla Facebook lite grann, tänkte även säga grattis till Mirandas granne William som fyller tre idag..

Jag försöker verkligen muntra upp dig så mycket att jag glömmer bort mig själv, ska se till att sova hos dig någon natt så vi kan ta det lugnt och reda ut alla dom här problemen annars blir det bara massa små tjaffs vi gör det, tillsammans ♥


Everyone has been a kid, ♥

Isabell och Tilda...

Efter en lång fredag som mest bestod av massa NO så sitter jeg äntligen hemman hos Isabell tillsammans med henne och Tilda.. Vi ska börja dra oss utåt och göra något och sedan ikväll är det ju träning som gäller.

Isabell tycker att hon är bäst men eftersom att Tilda också säger att hon är bäst blir det lite knasigt men som dom redan vet så är ju jag bäst, men ja kan faktiskt ersänna att alla vi tre är bäst, hihi ♥

Ska dra ut nu kram Michelle.


Michelle älskar Isabell och Tilda, ♥


NO...

Fredag är det idag och inte precis världens roligaste dag.. Först svenska och sedan NO typ resten av dagen. Skulle egentligen haft slöjd men våran lärare är på lägerskola så vi fick se en jätte äcklig film som typ heter en annan del av verkligenheten och den finns på svtplay, men ska ha lektion snart, kram Michelle.

P.S Erica ville hälsa:
Hälsningar från söta Erica :) <3


Har blivit bättre på att blogga, right ?

Visst har jag blivit bättre på att blogga right ? Det tycker iallafall jag fast ja jag bloggar ju för att skriva av mig någon stanns, hihi ♥

Har varit nere och läst min biologi läxa och tagit mig något i magen nu ska jag börja dra mig emot sängen, God natt ! ♥


Fotboll

Ska på träning nu, kram Michelle

Morfar 67 år ! ♥

Grattis världens bästa morfar på 67 års dagen, ♥

Har varit en rätt lugn skoldag idag trotts mitt dåliga humör har dagen tillslut gått förbi. Hoppas på att få en bättre dag imorgon, ska strax sätta mig ner och läsa dom få biologi sidorna vi har till imorgon.

Har fullt upp idag eller har faktiskt haft det hela veckan så vi får se hur länge jag klarar av den här pressen innan jag viker mig..igen. Uppdaterar senare om jag kan,kram Michelle.


Gullig liten mini-bil jag fick av pappa, finns på lagerhouse, ♥

Dags att sova nu...

Dags att sova nu, uppdaterar imorgon om jag kan, kram Michelle. God natt ! :)

Tack för statestiken...

Trotts min dåliga uppdatering håller sig väll statestiken någorlunda bra tycker jag, som ni säkert inte missat fick jag en lillebror idag det känns otroligt skönt men sjukt nervöst att få träffas på fredag men jag är redan säker på att han är söt. Iallafall så fyller morfar år imorgon så det blir ett stort grattis till honom då :) Ska dra mig ner och få något litet i magen sedan drar jag mig emot sängen, Michelle.


Storken kom men ett underbart barn ;). fotad av mig på Eskillstund, ♥

Stampe ♥

Idag 25/8-2010 föddes en liten kille på Danderyds sjukhus och han fick namnet Tobias, ♥

Men andra ord försöker jag att berätta att jag idag har blivit storasyster för tredje gången men denna gång blev det en kille riktigt kul. Även fast jag inte har fått träffa honom eller sett honom och att han bara är några timmar så vet jag att han är perfekt min lillebror men enda lillebror som jag ska ta hand om alla tider då han verkligen behöver mig så som alla har tagit hand om mig, i love u brosan eller '' Stampe'' ♥

Håltimme...

Hallå, sitter i skolan tillsammans med ehm..många? Vi fick hål timme istället för bild så jag och Miranda tjockade oss med Gifflar från stationen.. Sedan började det regna så vi tjockade oss ännu mer med att ta bussen upp till skolan, hehe :$


Och nu upptäckte jag att någon ätit på musmattan eller något ?! haha ett stort hål i ena kanten.. börjar iallafall min första matte lektion för den här terminen om ca tjugo minuter. Uppdaterar efter skolan om jag kan, Michelle.


If i could fly i gonne fly to you everyday...♥


Har försökt...

Har försökt att rensa mina bilder men det går inte det tar alldeles för lång tid, har träning om ca en timme och jag har inte bytt om eller något alls så jag antar att det är det jag ska göra näst.

Mormor och Morfar är här nu och dom ska sova här tills på torsdag eller fredag vet inte riktigt.. eftersom att att jag.. vi tar det senare,kram Michelle.


Just update...

Jag satte mig vid datorn mest för att uppdatera men så smyger sig idén om att ladda ner lite låtar till mobilen sig fram och det är ju inget jag säger nej till. Så någon som har något musiktips ? :)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer orkar inte skriva mitt huvud är för trött, kram Michelle.


Skoooola...

Sorry för usel uppdatering men igår åkte jag till IP och spenderade min dag där tillsammans med Miranda, Isabell, bibbi och Simon skojsigt värre hade vi iallafall.. Sedan var det bara att bege sig till träningen och efter det orkade jag inte sätta igång datorn så jag låg i soffam och ? Kollade på tv men börjar nu så byye.


Webbar med Miranda...

Håller på att webba med Miranda, men nu hinner jag inte mer ska dra mig till skolan, kram Michelle.

GOD NATT !

Nu ska jag gå och mot sängen och läsa lite med lilla syster, God natt ! :)

Stationära...

Sitter just nu vid min stationära datorn eftersom att mamma har tagit internetet till min laptop, buhuhuhu :(

Såg att Elsa kom hem i natt och jag saknar henne enormt inte för att jag vet om hon förstår det men när jag kunnat träffa henne har inte hon vart hemma och tvärtom.. Ska ta och göra mig i ordning för sängen snart vet inte varför men är sjukt trött iallafall.

Känner att mitt humör åker fram och tillbaka konstant hela tiden ? Det är sjukt jobbigt att bli arg fast man försöker  vara glad.. ska iallafall försöka hjälpa Martina med att sätta i örhängen, kram Michelle.


Härligt grönt ? <3

BSK...

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu är jag hemma igen och sitter framför datorn som vanligt, wiihoo ! :)

Har haft två roliga dagar hos pappa en av dom spenderades på Gärdet där den var någon form av flygfestival och militär saker, då vi testade militär västen och att gå in i pansarvagnen..hihi.

Ska iväg på BSK match nu eller ska titta när A-laget spelar så det ska bli riktigt kul.. Uppdaterar senare om jag kan,kram Michelle.

Ett sista...

Ett sista snabbt inlägg innan jag åker till pappa får det bli alltså det här. Om fem minuter ska jag sitta i bilen så känner Lite tids press nu ;)

Vi ska tydligen ut till Gärdet och göra något fråga mig inte vad för det har jag ingen aning om kanskekanskekanske kommer det att bli en bio också vem vet inte helt ovanligt när det gäller pappa. Under dom två veckorna vi var där såg vi fyra bio filmer ?! Varav två dagarna efter varandra haha. Måste stänga av datorn nu, kram Michelle uppdaterar imorgon igen om jag kan..

Efter en tung...

Efter en tung förlust idag är humöret inte riktigt på topp menmen inget att göra åt. Imorgon runt elva åker jag till pappa och sover där en natt kommer inte att ta med mig datorn så det kommer att vara låg uppdatering men jag bloggar redan på söndag när jag kommer hem igen ifall att inget annat händer.

Har spelat lite lilla monopol med syster och ska snart ta och dra mig emot sängen är faktiskt riktigt trött.. Så vi får försöka höras imorgon bitti eller något, kram Michelle.


En blomma ger lycka och tur,♣

Match

Ska ta och fixa mig det sista inför matchen så hinner inte blogga, gör det senare om jag kan,Kram Michelle.


Assist

Visst är man smart att glömmer att man ska ta kontakten med Linda så vi kanske kunde åka tillsammans till Asisst istället för att jag ska åka dit själv en annan dag men jaja gjort är gjort. Fuderar på om jag ska städa lite men vet inte riktigt om jag orkar, har match runt sex och det är samling halv sex tror jag vi möter Skå som kalla oss för fjortis lag ?! Aja ska be Janne om hjälp med en grej, kram Michelle.


Håller på att fixa...

Håller på att fixa en grej till min pappa men tänkte ta en liten paus till uppdatering. Sitter just nu vid min stationära dator vilket jag inte gjort på år och dagar känns det som men den funkar bra bara lite seg nu i början.

AIK spelade lika igår och det betyder att det kommer bli extra svårt för dom på borta plan alltså i Bulgarien men ja jag tror på dom hejaheja ! :) Ska fortsätta med mitt lilla '' Arbete '' nu, kram Michelle.

 
Jag saknar er, jag saknar oss och jag saknar våra minnen. Så låt inte detta vara slutet,♥

Tandläkaren...

God morgon, har varit hos tandläkaren idag dom undersökte min tand som aldrig vill komma fram så antige kommer dom väll operera eller så får jag ta tandställning.. vet inte vad jag vill helst inget alls. Fick iallafall en ny läkare idag hon heter Elin och var iallafall jätte snäll, men när dom skolla köra upp stolen körde dom in mitt huvud i kameran och sedan när dom skulle flytta kameran så slog den i på andra sidan ajaj knock out..

SKa kanske träffar Miranda och Isabell idag men vi får se om jag hinner. Uppdaterar mer senare om jag kan, kram Michelle.


Träningen är avslutad..

Nu är träningen avslutad eller faktiskt hela den här träningsveckan, riktit skönt faktiskt dock har jag match imorgon men det ska jag väll endå klara av..

Imorgon ska jag till tandläkaren usch och fy ! Men det är bara en vanlig undersökning eftersom att jag fått en ny tandläkare.. Sedan efter det hoppas jag på att få träffa Miranda och Isabell det skulle iallafall inte sitta helt fel. Ska ner och ta något att äta nu kram Michelle.

Fotboll...

Fotboll gånger två idag, först och fräst spelar AIK match idag mot PFC Levski Sofia i gruppspelet till Europa league eller hur det nu stavas och där hoppas man förstås på en AIK seger..

Och själv har man fotbollsträning idag den börjar om tjugo minuter så ska pallra mig ut till bilen snart hoppas på att jag ska kunna uppdatera lite senare annars hörs vi förhoppningsvis imorgon, kram Michelle.


Det finns..

Det finns en person där ute som skulle kunna
få mig att smälta även fast det var minus grader.
det finns en person som jag skulle kunna ge hela
mitt hjärta för att få lära känna, men just den
människan skulle aldrig få reda på det, ♥


Plättar...

Hallå i stugan, har bakat plättar tillsammans med Mormor och lilla syster gått blev det trotts att jag nu är sjukt mätt..

Pratar med Miranda på msn och Pappa i telefonen haha jag två saker på en och samma gång ?! Jag, Miranda och Isabell ska troligtvis iväg ett litet tag senare men vi får se om det går. Jag och Miranda hade det iallafall riktigt kul igår och jag hoppas på att få göra om det snart igen eller ja iallafall bara åka iväg någon stanns..
Uppdaterar senare kanske, kram Michelle.


Plättarna som jag och Erica bakade i Juli, ♥

Skooooola..

Just nu har dom flesta börjat skolan men inte jag hihi, sitter och gör absolut inget alls förutom att sitta vid datorn vill säga. Mormor och Morfar kom hit runt sju kanske ? Eftersom att mamma och Janne idag skulle åka in till sjukhuset mer om det en annan dag.

Funderar på att vara med Miranda och Isabell idag men vi får se hur det blir med den saken för mamma tycker att jag ska vara hemma när mormor och morfar är här men jag vill faktiskt ut ett tag idag. Uppdaterar troligtvis senare..

Kram Michelle.

Haha snyggisch bild,♥

Stinsen...

Har varit i stinsen tillsammans med Miranda idag riktigt roligt dock blev det bara ett litet halsband och en mcflurry men jag hade faktiskt inte tänkt köpa mer. Sedan var det bara mars till träning eller ja det blev ju en del hinder på vägen.

Först när vi ska gå på bussen så frågar buss chaffören vart ska jag köra ska jag sväga eller rakt fram ?! Miranda svarade att man kunde köra åt båda hållen sedan efter ett tag sa jag bara rakt fram, och han bara men jag tror att dom arbetar där och då sa Miranda men kör där då och då sa han att det kanske väntade folk rakt fram och så körde han där.. sedan var jag ju bäst och ramlade i bussen så Miranda typ började att as garva och så missade vi tåget, Jippie ! Och nästa var ju fem minuter försenat så ja Miranda och jag fick byta om till träningskläder på plats eftersom att våran tränare hämtade oss precis när vi typ klivit av tåget så ja vi fick springa..

Förlåt för lågnt inlägg och det röriga hoppas ni förstog idag,

Dagens sitat: Buss Chaffören ¨Vart ska vi ?¨




Sitter och väntar...

Sitter och väntar på att mamma ska vakna. Eftersom att jag måste fråga henne lite saker innan jag åker till Miranda.. suck hoppas på att hon vaknar snart. Orkade inte hålla på mer med min design så den får se ut så här.. har även gjort om lite kategorier och ska börja med att ha något dagens varje dag igen, kul ! :)

 Så dagen låt blir Endless summer, den finns med Cascada men jag lyssnar på DJ Cammys verision..

/Michelle.

Dagens..


Ny kategori är dagens..

Den kategorin kommer att innehålla bland annat musiktips och bilder jag har fotat själv kanske outfit eller ny inköpta saker ja allt som är lite speciellt.

UPDATE: Har suttit vid datorn ca hela morgonen så antar att den snart ska stängas ner, ska iallafall träffa Miranda idag och vi ska troligtvis åka till stinsen ingeting bestämt ännu.. och så ska vi kolla om jag ska kunna sova där i natt också mysigt mysigt ! :)

 

Äntligen...

Äntligen blev nyss klar med min design jag hållt på med i fem timmar nu eftersom att den aldrig passat in riktigt. Ska iallafall iväg på träning nu fixar det andra lite senare, kram Michelle.

Ny design ..

Hallå, ändrade planer för dagen antar att det blir en hemma dag endå feta tråkigt. Håller på att jobba på den nys designen och lite annat som ska fixas.

Ska försöka städa i ordnig i mitt rum så att jag kan möblera om lite, vilket jag längtat efter ett bra tag nu, till jul ska jag även försöka måla om iallafall skaffa ny säng.
Kram Michelle.

Ett header förslag...

En annan header bara att välja mellan den jag har nu och dom här två ! :)

Träningsveckan...

Träningsveckan är igång nu, men jag vet inte hur det blir eftersom att jag skadade min fot igår haha vet inte hur jag har lyckats men det gör iallafall ont. Funderar på att åka förbi Kellie idag vi får se vad som händer med det annars hade jag kanske tänkt träffa Miranda och Isabell om dom vill och kan vill säga. Jag vill i vilket fall som helst inte sitta ensam hemma hela dagen, -it´s nothing  for me.

Uppdatera senare  :)
Michelle.

Bästavän,♥

Nytt...

Hejsan hoppsan, har varit på träning, ätit och duschat så nu sitter jag framför skärmen igen. Det var faktiskt riktigt skönt att få komma ut lite och faktiskt röra på sig ett plus till det. Dagen har spenderats med Maja och min lillasyster vi har mest spelat massa olika spel och haft det riktigt skoj, tyvär åkte ju den lilla saken till sin pappa, suck ! Så någon som vill träffas imorgon ? :)

Iallafall, som rubriken säger så ska jag försöka komma in med lite nytt till bloggen nu när skolan drar igång igen. Förhoppningsvis kommer det in en ny design till nästa vecka och även kanske lite ändrigar bland kategorierna plus att jag ska lägga till lite små saker.. hoppas att det blir bra.

Kram Michelle.


Fin bild fotad av mig, i Östertälje,♥

Måndag.. :)

Är som sagt hos mamma nu och ska spendera dagen tillsammans med Maja, vi ska vara lite med min lillasyster och lite annat.

Har även träning ikväll Jippie, ska bli riktigt kul att träna med fråga är om jag kommer att orkar, all träning börjar nämligen den här veckan alltså Måndag, Tisdag, Onsdag och Torsdag + en match på fredag..
Uppdaterar senare om jag kan.

/Michelle'

P.S mitt internet har damp det funkar inte att lägga in nya bilder.

D.S

Hemma :D

Yeyeye.. nu är jag tillbaka hemma hos mamma efter två riktigt roliga veckor hos pappa..

Har hållt på att packa om och fixa om lite sedan jag kom hem men tog nu en liten dator paus. Imorgon ska jag troligtvis träffa Maja innan hon åker till sin pappa så vi ska väll hitta på något skoj som vi nästan alltid gör när vi umgås.. Ska iallafall ta och fortsätta med städningen nu.. Godnatt ! :)

/Michelle'

Tråkigt sista dagen ?

Ska det vara så att man ska ha tråkigt sista dagen innan man åker hem ? Det har iallafall jag just därför satte jag mig framför datorn för att spela lite grann eller aa kolla runt på internet. Ska ta och packa ihop nu eftersom att vi snart ska åka kram.

Ska försöka...

Jag ska försöka ändra min blogg lite grann eftersom att jag inte riktigt trivs med min blogg längre statestiken sjunker och jag vill helt enkelt bara ha något nytt, ska prata lite med Isabell och se vad hon kan fixa så länge får jag ta och anstränga mig själv, suck !

UPDATE:
Jag var tvungen att stänga av datorn eftersoma att jag inte mådde så jätte bra men jag antar att det håller på att repa sig nu eftersom att jag orkar vara uppe igen. Imorgon kommer jag hem men ska tillbaka till pappa redan på fredag har faktiskt haft det riktigt bra bortsett från lite små saker som har hänt menmen man ska ju bara tänka posetivt, right ?


in the durty water..

Michelle.

Sitter hemma hos pappa fortfarande, tror att detta blir min sista dag framför datorn här eftersom att jag åker hem imorgon, jippie ! Men ja det känns faktiskt riktigt konstig. Idag ska vi iväg vet inte riktigt vart eftersom att det ska vara en överraskning men vi får vänta och se..

Egentligen vill jag se AIK-GAIS idag sådan är jag,  men det lär väll inte bli av om vi iväg allihopa. Iallafall så ska datorn stängas ner nu, kram Michelle.


Grönan med Kellie '10 kanske är det dit vi ska idag ? ;) japp det var det, fick nyss reda på det..

Dagens nyhet :

Nästa år kommer ännu en ny berg och dal bana till grönan, den får namnet Twister och kommer vara av trä. Den kommer stå istället för lilla frittfall och tivoli truckarna, och den kommer gå över och under några av dom andra bergoch dalbanerna.

Michelle :D

haha steek rubrik alltså.. :)

Kellie har bloggat ett inlägg hum.. antar att hon har ett liv hon också och jag har ju faktiskt lite tid att sitta vid datorn ju, *JIPPIE*. Har varit på siggesta gård idag och spelat äventyrs golf det var faktiskt riktigt skoj !

Har börjat tänkt lite att om en vecka börjar skolan igen och jag har ny klass, nytt klass, och inom parantess nya lärare.. min gamla SO lärare och min franska lärare. Och jag har faktiskt inte tänkt på att jag, Miranda och Isabell kommer att gå i samma klass, underbart♥ dock tror jag att Miranda kommer att umgås mest med Isabell..
Aja kram Michelle.

I miss the real home.. Isabell på bild ! :)

vet inte vad som hände med Kellie...

Haha, vet faktiskt inte vad som hände med Kellie försvann hon ? ska ta och skälla lite på henne så undertiden får jag rycka in som reserv.

Har varit på bio idag också fjärde gången under dom här dagarna hos pappa som faktiskt snart är över. Vi såg Vilddjuren eller vad den heter och ja den var rätt bra och den gav en lite skratt av fem får den tre stjärnor. Ska spela lite Wii nu kram Michelle.

In a endless summer, boy i want you close to me, in a endless summer we make love and we be free,♥

yeyeyeyeye..

Kom inte på någon bättre rubrik, igår var jag med pappa och lillasyster i sollentuna centum köpte en tröja från Cubus det var väll det mest intressanta ? Annars blev det en tidning och lite smått och gott till det. Idag har jag varit på bio självklart en barnfilm eftersom att jag var med min käre syster.. annars har det väll inte hänt så mycket. Jag tycker att Kellie sköter gästbloggningen rätt så bra, om någon annan som har lust att slänga in ett inlägg så gör det.
Kram Michelle.

På Råsunda, det är där jag hör hemma, ♥


/Michelle 1

20 besökare igår tack så mycket ! ;)

Trotts att jag inte är hemma så besöker ni riktigt bra kanske för att Kellie bloggar riktigt bra också inte sant ? Egentligen skulle jag vart i Nyköping nu men eftersom att min pappa fick migrän kunde vi inte åka så nu sitter man hemma och inte gör mycket alls.

Var på AIK-BP i söndags har saknat det jätte mycket en underbar känsla att stå eller sitta där och bara sjunga med i alla låtarna oavsett om man kom texten eller inte så kan man ju alltid nynna på melodin. Ska troligtvis dit på lördag också, isåfall längtar jag redan ! :)

Bild från April 2009, datorn har tagit bort alla mina bilder... :(

för er som missat

så gå in på min frågestund folket! ställ en fråga eller fler. 5 sekunder av ditt liv gör ingen skada :)
/ www.kellieboberg.blogg.se

2 till och vi e uppe i tjugo.

men ni får ändå en video utav mig, för alla er andra som går in här, plus att ja e snäll idag :)
pusspåer /kellieboberg'


jag blir inte ägd.. jag lossas..

/Michelle

Hejhej,
Ett inlägg från mig då och då skulle väll inte skada hoppas jag, sitter hemma hos pappa i min säng och gör ja inte mycket alls. Ska ta och göra mig i ordning lite grann eftersom att vi ska upp tidigt imorgon med. Att nämna om dagen kan jag säga att det mest har varit en hemma dag, vi var nere vid Älvsjöbadet och badade lite sedan har vi mest varit hemma och gjort lite skoj, kram Michelle
God natt ! :)


Fotad av mig, midsommar 2010' <3

/kellieboberg

yey . ni e bra på att besöka bloggar, fast man inte har skrivit.
d e snäällt :) fortsätt så, blir statestiken hög idag, blir d en överraskning !

och idag har jag varit med mamma och kollat i affärer, trevligt. jag vill ha en ny mobil, trots att min mobil som jag har nu en W995 , inte ens är ett år gammal. men så jag fick tanken om att köpa en HTC.. typ wildfire , kollade faktiskt på en wildfire idag, såg inte ut att funka så bra, men jag vet inte, någon som vet? annars tänkte jag mig en iphone som jag ska få om ja sköter mig, men jag vill egentligen inte ha en iphone.. eller jag vill, men ändå inte.. ja e lite bordskämt, d kan ja erkänna . hihi. jeje, tips på en bra mobil. kommentera eller kontakta mig om ni har mitt nummer, el. msn !

/kellieboberg



Sista inlägget för idag från mig..

Vet inte om det här blir sista inlägget för mig idag eller inte, men jag skriver det ifall att. Ni har ju iallafall fått lite uppdatering från min sida och jag hoppas att det räcker för tillfället.

Ska nog ta och se Karate kid 2 nu med en del av familjen så vi får höras imorgon eller en annan dag, kram Michelle.
God natt ! :)

I only miss u very much ! ♥

Denna gång...

Hallå sitter hemma hos pappa i deras hus, denna gång försöker jag inte att gömma datorn men ja, om jag blir upptäckt får vi se hur det blir..;)

Har varit på bio idag och när vi skulle hem så vräkte regnet ner bokstavligen, men som tur hade vi tre paraplyer så vi överlevde allt vatten den här gången också. Imorgon kommer jag bara att spendera dagen tillsammans med pappa och min lillasyster. Vi ska åka förbi farmor och sedan ska vi antagligen gå på AIK match ett *jippie* från min sida..dock vet jag inte om min lillasyster tycker samma sak haha uppdaterar troligtvis en annan gång eller en annan dag för övrigt överlåter jag det till Kellie.
kram Michelle.

The sun shine up tha day..♣

/kellieboberg'

eyyyyyyyyyyyyyy yau.
hihi, nej ja driver lite :)
är på typ flummhumör för första gången sen i onsdags. eller kanske igår faktiskt.
men aja caareface på d .. ;)

ville ba visa att ja typ lever, och att alla är skiiit snälla som kollar in bloggen,
och ännu snällare om ni tipsar systers blogg,
så hon blir glad när hon kommer hem, eftersom att hennes största favorit är inte att
va utan data hos sin pappa i två veckor.. som snart ba e en btw ! hihi

/kellieboberg


due värd allt och lite till min älskling!

/kellie boberg

oj. har totalt glömt bort att ja skulle blogga här. förlåt!
från tisdags t onsdags sov ja hos Ida Mangs, sen träffade vi Moa Andersson på onsdagen, skulle egentligen träffat Emil Johansson då. men nej. så blev d inte. för han satt i bilen när vi ringde, och vi trodde inte att han va hemma då, så då blev d som d blev. och idag skulle ja varit m Moa Andersson, och vi skulle träffat några boys i tälje.
men nej. min mamma vill att ja ska stanna hemma och städa. underbart! så inte. hihi, iallafall så ska ja komma ihåg och blogga mer, och nu när michelle är borta hos sin pappa kan ni väl sprida bloggen så hon får högre statestik tills när hon kommer hem? skulle vara enormt tack, om ni väljer och länka henne på eran blogg så kan ni kommentera här, så kan jag länka ifrån hennes blogg till er. så ni kan 'låna' läsare. om ni fattar?
ha d bra! '                            Kellie Boberg


moaelisabethandersson, jaälskardig min chey.

Att se...

Att höra dina höga skrik och samtidigt se dina små tårar rinna ner från kinden,det får mig verkligen att inte vilja säga hejdå, jag älskar dig lillasyster♥ Nu ligger jag här i min säng hemma hos pappa och gör inget alls mer än att mobilblogga jag har för mig att Kellie skulle gästblogga lite till mig också, gulligt av henne. Men nu ska vi tydligen gå ut, kram michelle

You make me smilie honeyy,<3

Klockan närmar sig ett och jag är faktiskt helt klar eller aa så gått som iallafall. Om ett tag ska vi iväg ett tag för att fira Kellies systers son.. sedan lär väll dagen rulla på och antagligen sluta med att vi sitter hemma hos pappa. Haha just nu hoppas jag att det blir översvämning så att bilarna inte kan ta sig hit eller ut så vi får stanna här en natt till iallfall, onda tankar (a' men dock vill jag inte att någon skadar sig eller dör. Orkar inte skriva mycket mer jag fick iallafall ihop något, kram Michelle.

P.S Kellie kommer att gästblogga lite åt mig under tiden jag är hos pappa och om någon annan också skulle vilja det är det bara att säga till.
D.S

You make me smilie honeyy,<3

Seriöst...

Seriöst, jag kan verkligen inte sova..jag vaknar somnar ungefär hela tiden. Jag tänker och den dumma tanken sitter kvar i mitt huvud hela tiden. Jag saknar henne redan. Än så länge känns det endå okej jag har inte vaknat på morgonen och kännt den där känslan komma...ska försöka sova god natt!

myys ! :)

Jag och Kellie var uppe vid ICA och handlade lite mat och det slutade med att det blev lite godis också, så jag hoppas på att vi ska kunna sätta oss ner och göra något..jag vet att jag har haft riktigt dålig uppdatering senaste dagarna men jag känner inte riktigt för att blogga...Ska övertala Kellie att gästblogga lite åt mig under tiden jag är borta..
kram Michelle.

Du är älskovärd !§ :)

Helt ärligt vill jag bara sjunka...

Sjunka ner i min säng och ligga där ett tag tills mamma kommer upp till mig... men det går inte.


RSS 2.0